Sofija Milošević: Istinski uživam u svakoj sekundi majčinstva

Sofija Milošević: Istinski uživam u svakoj sekundi majčinstva

Autor: | 06/12/2020

0

Sofija Milošević sa sinom boravila u Beogradu

Kad je Luka Jović dobio poziv od selektora reprezentacije Srbije za utakmice protiv Škotske i Rusije koje su se igrale u Beogradu, bilo je logično da zajedno s njim doputuju i njegova verenica Sofija Milošević i dvomesečni sin Aleksej.

Pred put su bili uzbuđeni zbog bebinog prvog leta avionom, ali sve je prošlo savršeno. Boravak bi im ostao u najlepšem sećanju da se baš tih dana fudbaler “Reala” nije zarazio virusom korona. To je saznao čim su se vratili u Madrid. Srećom, simptomi su blagi, a Sofija i beba su dobro.

‒ Pola godine nisam bila u rodnom gradu, koji mi je jako nedostajao – kaže Sofija. ‒ Bilo je veoma emotivno, stan je stalno bio pun dragih ljudi koji su dolazili da vide Alekseja. U moru problema sa kojima se trenutno svi suočavamo odjednom su se osetile nova energija i nada, kakvu samo bebe mogu da donesu. Sudeći po osmesima, Aleksej je uživao što se odjednom našao u centru pažnje toliko ljudi.

Pročitajte: Iznenadićete se kako je Sofija Milošević izgledala pre deset godina (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

Ovih dana Sofija je na novom „ispitu“ jer je Luka bolestan, a njena majka, koja joj je pomagala oko bebe, ostala je u Beogradu. S druge strane, smatra da je Aleksej suviše mali da bi angažovali dadilju. Šali se da ju je mama razmazila, jer je nastojala da obavi što veći deo poslova oko bebe, ali naglašava da istinski uživa u svakoj sekundi brige o sinu.

Dojenje u javnosti odavno nije čudo neviđeno, ali dalje izaziva ogromnu pažnju. Kad je Sofija objavila fotografiju na kojoj se vidi kako doji Alekseja u restoranu u centru Madrida, usledilo je mnogo lajkova, ali i oprečnih komentara. Bilo ih je toliko da se i sama iznenadila, iako je odavno navikla da se o njoj priča i piše. Pre nego što se odlučila na takav korak dobro je razmislila, a sada se nada da je pozitivno uticala na žene koje se pitaju da li treba da doje bebe van kuće.

Sofija Milošević nema problem da doji sina u javnosti

‒ U početku je sve čudno i deluje nekako strašno, a kad pređe u rutinu, pitate se u čemu je, zapravo, bio problem. Prvih mesec dana posle porođaja mislila sam da Aleksej i ja dugo nigde nećemo ići jer sam se plašila da mu napolju neće biti prijatno kao kod kuće. Sada mi to deluje kao potpuna ludost.

Tokom trudnoće, čak i kad su ona i Luka bili na letovanju, Sofija je vodila računa o svom brendu haljina. Spremala je novu kolekciju, ali je rekla da ih neće puštati u prodaju sve dok ne bude mogla da ih sama reklamira. Tada nije ni slutila da će to moći da uradi samo nekoliko nedelja posle porođaja, a jedno od najčešćih pitanja koje nedeljama sluša je – kako je uspela da tako brzo smrša.

‒ Ni sama nisam mogla da verujem kada sam, tri dana posle porođaja, shvatila da je stomak potpuno nestao. Zato sam još u Madridu snimila deo modela, a ostatak u Beogradu. Bila sam presrećna kad sam videla kako mi stoje. Treba li uopšte da naglašavam da se kolekcija zove “A” po Alekseju. Jedva čekam da ih vidite. Moj način ishrane sada je liberalniji nego pre trudnoće, jer dojenje ima svoja pravila. Brzo sam počela da treniram dva do tri puta nedeljno, ali sada kada nemam maminu pomoć, a Aleksej je premali da bih angažovala dadilju, sumnjam da ću imati toliko vremena.

Pročitajte: Sofija Milošević oduševila sve - Uživam što učestvujem u odrastanju Lukinog sina

Pričajući sa Sofijom, prisetili smo se i kako su joj pratioci tokom utakmica reprezentacije slali čestitke kad bi Luka dao gol. Posle su na društvenim mrežama krenule šale: “Luka Jović da gol, a Sofija prima čestitke” i slične. Nasmejala se na te opaske i istakla koliko je ponosna na njega, a kad smo je pitali da li je Luki pao “kamen sa srca” zbog golova koje je postigao protiv Škotske i Rusije, te da li smatra da je prošlo vreme njegovog “golgeterskog baksuzluka”, odgovorila je:

‒ Ne volim da mislim da je reč bila o baksuzluku. Život je satkan od uspona i padova, koji neprestano dolaze i prolaze. Nekada u prvi plan dođe jedno, nekad drugo. Sve je to normalno, sve je to život.

 

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Boško Karanović

Slične Vesti