Sofija Milošević puni naslovnice španskih magazina: Španci iznenađeni ovim izdanjem verenice Luke Jovića (foto)

Sofija Milošević puni naslovnice španskih magazina: Španci iznenađeni ovim izdanjem verenice Luke Jovića (foto)

Autor: | 02/11/2020

0

Mesi, Zidan i verenica Luke Jovića našli su se na naslovnici uglednog španskog magazina "Marca". Naime, Sofija Milošević na naslovnici španskog magazina našla se u društvu velikih zvezda, a povod je njeno modno izdanje.

Sofija Milošević svojim atraktivnim izgledom privukla je veliku pažnju i simpatije španskih medija, zajedno sa svojim verenikom, napadačem "Reala". A sada se našla na naslovnoj strani poznatog španskog magazina uz zanimljiv naslov:

- Pogledajte stilski odabir Sofije Milo, verenice Luke Jovića, za kupovinu u supermarketu!

Pročitajte: Prvi intervju posle porođaja - Sofija Milošević strepi da li će biti dobra majka

Naime, Sofija je nedavno pozirala u "cozy" kompletu od pliša koji je sada veoma popularan, a prva ga je ponela Kim Kardašijan. U pomenutom izdanju, Sofija se slikala prilikom kupovine u supermarketu, a ceo "outfit" dopunila je zanimljivim sandalama na pertlanje.

Ipak, neočekivani stilski odabir, besprekoran stil i zanosna lepota, padaju u drugi plan, jer Sofija i na toj fotografiji ponosno ističe svoju do perfekcije dovedenu liniju, samo par meseci nakon porođaja.

U intervjuu koji je nedavno dala za "Blic" Sofija je otkrila kako joj je za rukom pošlo da se dva meseca nakon porođaja vrati na prvobitnu kilažu i izgled dovede do perfekcije:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Oct 28, 2020 at 12:30pm PDT

- Tokom trudnoće ugojila sam se 15 kilograma. Nakon porođaja sam zacrtala da po svaku cenu moram da se vratim u stari broj farmerki koje sam nosila pre trudnoće. Moram da budem iskrena, trenirala sam sve do devetog meseca, odnosno dok je moj organizam to mogao. Telo odlično pamti, te nije bilo potrebno mnogo vremena da se vratim u staru formu. Videla sam brojne vesti na tu temu, ali moramo da budemo svesni jednog, imala sam dobru osnovu da učinim da moje telo izgleda dobro nakon devet meseci trudnoće.

Pored dobre genetike, ponosna mama vredno trenira i pažljivo planira svaki obrok, što joj je dodatno omogućilo da u rekordnom roku bude ona stara. Upravo ova transformacija, kao i atraktivne odevne kombinacije učinile su da Sofija Milošević na naslovnici španskog magazina izgleda kao diva.

Pročitajte: Vitka i mršava ili je sve fotošop - Sofija Milošević priznala koliko se zaista ugojila

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Marca printscreen

Najnovije vesti