Sofija Milošević prvi put javno o problemima sa kojima se suočava: Umorna sam

Sofija Milošević prvi put javno o problemima sa kojima se suočava: Umorna sam

Autor: | 23/02/2021

0

Manekenka Sofija Milošević postala je mama pre skoro šest meseci, a već je vratila liniju koju je imala pre trudnoće. Mnoge žene se pitaju kako je to poznatoj manekenki pošlo za rukom. Sofija, koja od skoro sa suprugom Lukom Jovićem i sinom živi u Nemačkoj, uključila se onlajn u današnje "Jutro" na Televiziji "Prva" i otkrila kako kombinuje karijeru i obaveze oko Alekseja, ko ga najviše čuva i kakve poslovne planove trenutno sprema.

- Hvala vam što ste mi dozvolili da pre uključenja u emisiju pokrijem podočnjake, jer neispava sam. Beba se budi noću svaka dva, tri sata. Jako mi je teško, ali sve su to slatke muke. Teško je kada posle preko dana treba da radim neka slikanja, ali dobro to je sastavni deo nas mama - kroz osmeh je ispričala vidno srećna Sofija. 

Pročitajte: Porodica konačno na okupu u Nemačkoj - Ovo je novi dom Sofije Milošević i Luke Jovića (foto)

Na pitanje voditelja Filipa Čukanovića gde je tata da pomogne, manekenka Sofija Milošević je imala zanimljiv odgovor. 

- Tata noću spava. Njega sam odlučila maksimalno da poštedim. On spava u drugoj sobi, ali eto pre neki dan je imao slobodno i spavali smo svi zajedno, i beba je bila mirna. Tako da mislim da Aleksej bira kada je tata sa nama da bude miran, pa mi posle ne veruju kada kažem da se Aleksej budi - otkrila je Sofija.

foto Luka Šarac

 

 

Menekenka Sofija Milošević ne krije - Pogađa me sve to 

Iako je veoma brzo posle porođaja uspela da vrati svoju devojačku kilažu i stane pred objektiv fotoaparata, manekenka Sofija Milošević ne krije da je komentari na račun njenog izgleda, veoma pogađaju. 

- Smeta mi u smislu da ja sebi ne izgledam lepo svakog dana. Više se osećam i umorno i neprivlačno i neženstveno. Pre svega jer non stop dojim. Umorna sam, probudim se sa podočnjacima, pogledam se u ogledalo i uplašim se. Nisam navikla na sve to, ceo život sam vodila zdrav život zbog svog posla, kamera ne trpi ako ste umorni, sve se vidi. I onda naravno da me nerviraju komentari, još sam ja imala tu sreću da sam vratila svoju kilažu, ali to je samo zato jer sam mnogo trenirala u prošlosti - iskreno je ispričala Sofija i navela da će krajem marta svi porodično doći u Beograd, čemu se neizmerno raduje.  

Pročitajte: Sofija Milošević konačno otkrila detalje svadbe - Evo gde će izgovoriti sudbonosno "Da"

foto Stefan Stojanović i Luka Bošković

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti