Luka objavio rat Sofiji: Manekenka poludela (foto)

Luka objavio rat Sofiji: Manekenka poludela (foto)

Autor: | 09/03/2021

0

Sin Sofije Milošević i Luke Jovića juče je proslavio važan dan. Za porodicu Milošević - Jović osmi u mesecu ima posebno značenje. Aleksej je juče napunio šest meseci i proslavio takozvani ,,mali rođendan".

Pročitajte: Sofija Milošević prvi put javno o problemima sa kojima se suočava - Umorna sam

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Sofija i Luka uživaju u Frankfurtu, gde fudbaler trenutno ima angažman u istoimenom klubu, a nedavno su posetili našu prestonicu i uživali u vikendu sa porodicom. Manekenka se vraća svom poslu pa je već potpisala određene saradnje u Nemačkoj i kako je sama istakla jedva čeka da se potpuno vrati poslu nakon zasluženog odmora.

Njihov mezimac, Aleksej, uživa svu pažnju roditelja a juče je proslavio velikih šest meseci, čime su se i mama i tata pohvalili na svojim profilima na Instagramu. Luka je na duhovit način podelio sa svetom lepu vest, a Sofija će mu ovo trajno zapamtiti.

Pročitajte: Sin Sofije Milošević i Luke Jovića će se zvati ovako

instagram @sofijamilo

 

Fudbaler je okačio fotografiju na kojoj njegova draga u kućnom izdanju sa vezanom punđom, vidno umorna drži u naručju njihovog naslednika. Manekenka kada je videla kako se Luka našalio, imala je oštar odgovor.

- Volim kad postaviš ove slike gde mi kosa izgleda kao da sam stavila prst u struju! Pamti pa vrati - bila je besna Miloševićeva, aludirajući da jedva čeka da se osveti vereniku za ono što joj je priredio.

Ono što je brojnim pratiocima poznatog para zapalo za oko jesu malene štucne koje nosi sin Sofije Milošević i Luke Jovića. Naime, na jednoj je slika Luke i starijeg sina Davida, a na drugoj je Luka sa mlađim naslednikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti