Posle sukoba sa Lukom, Sofija Milošević spakovala kofere?

Posle sukoba sa Lukom, Sofija Milošević spakovala kofere?

Autor: | 20/11/2020

0

Mali Aleksej, sin Luke Jovića i Sofije Milošević, već je imao svoje prvo avionsko putovanje. Sa svega dva meseca preslatki mališan je u pratnji roditelja doputovao u Srbiju, a kako su preneli domaći mediji, ovo putovanje, bilo je povod za ozbiljan sukob između Sofije i Luke.

‒ Od kada se pre dva meseca porodila, Sofija ubeđuje Luku da ona sa sinom na neko vreme dođe u Srbiju. Jović nije hteo ni da čuje! Rekao joj je da ne dolazi u obzir da putuje sa bebom dok u svetu vlada haos zbog korona virusa. Pošto je ona bila uporna, popustio je, pa su zajedno došli u Beograd, on zbog obaveza u reprezentaciji, a ona da bi videla porodicu ‒ otkrio je za „Informer“ izvor blizak paru.

Pročitajte: Luka Jović i Sofija Milošević se ozbiljno sukobili? Fudbaler zabrinut za sina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

Sofija Milošević i Luka Jović planirali su da se u Španiju vrate do 19. novembra, kada Luka mora da bude na treningu u klubu „Real Madrid“.

‒ Luka bi u ovom periodu trebalo da odigra tri utakmice za Srbiju, prvu protiv Škotske u četvrtak, a drugu tri dana kasnije protiv Mađarske u Budimpešti. Poslednji meč ima sa Rusijom 18. novembra u Beogradu i trebalo bi da odmah sledećeg dana zajedno odlete za Madrid. Međutim, kako je i prvi put uspela da ga omekša, Sofija ga i sada ubeđuje da ona i beba ostanu u Srbiji sve do Nove godine i Božića. Luka tada ne može da dođe u Beograd jer će sa „Realom“ igrati utakmicu 30. decembra, pa već 3. januara. On ne želi da bude odvojen od sina za vreme praznika, pa se zbog toga često svađaju ‒ ispričao je izvor za pomenute medije.

Sofija se trudila da svim silama ubedi Luku da sa sinom u Srbiji ostane sve do Božića, što je Luku potpuno izbezumilo. Naime, na taj način, Luka bi proveo dva meseca u Španiji, potpuno sam i u karantinu, dok bi Sofija bila u Srbiji, u kojoj vanredno stanje još nije uvedeno.

Pročitajte: Sofija Milošević prvi put u medijima posle porođaja, otkrila detalje koje javnost do sada nije znala

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

‒ Madrid je jedno od najvećih žarišta virusa korona u Evropi, pa je igrala i na tu kartu. Ubeđivala ga je da je beba u Srbiji bezbednija. Međutim, Luka zna kakav bi ona život vodila ovde i da se ne bi čuvala od zaraze, pa joj to nije upalilo. Rekao joj je da korona divlja i u našoj zemlji i da je najbezbednija kada je kod kuće ‒ istakao je izvor Jovićeve argumente.

Sukob Sofije i Luke dobio je konačno razrešenje, a pokazalo se da je Lukina reč u ovoj vezi presudna. Lepa manekenka spakovala je kofere i zajedno sa sinčićem vratila se u Madrid, kako bi vreme provela pored verenika i na sigurnom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

S obzirom da je ovoga puta sve bilo kako je Jović želeo, sukob nije bio većih razmera, a obe strane bile su zadovoljene. Sofija je neko vreme provela u društvu svoje porodice, a onda je ispunila Lukinu ženu i vratila se u porodični dom u Madridu, kako bi njih dvoje sa sinom proveli prve praznike, kao prava porodica.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, ATAImages, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti