Neobičan dan za Petra Benčinu: Tamara Dragičević se obratila mužu sa posebnom porukom (foto)

Neobičan dan za Petra Benčinu: Tamara Dragičević se obratila mužu sa posebnom porukom (foto)

Autor: | 07/12/2020

0

Petar Benčina rođendan nikada ovako nije proslavio...

Glumac Petar Benčina već nedelju dana nalazi se u bolnici, gde stručnjaci stalno prate njegovo zdravstveno stanje. Naime, on je još jedan u nizu glumaca koji nije uspeo da ostane imun na virus korona. Kako prenosi „Kurir“ glumac ističe da ni sam ne zna kada i gde se zarazio.

Petar je zbog zdravstvenog stanja morao da propusti četvrti rođendan svoje mezimice Staše, a sada Petar Benčina rođendan provodi u bolničkom krevetu.

Pročitajte: Petar Benčina hitno hospitalizovan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

Ipak, to ne znači da će ovaj poseban dan proći bez mini-slavlja u porodičnom domu. Supruga Tamara Dragičević na svom „Instagramu“ mužu se obratila posebnom porukom na ovaj, za nju poseban dan.

„Srećan, srećan, srećan“, napisala je Tamara uz niz fotografija koje predstavljaju uspomene na posebne trenutke koje je porodica provela sa Petrom.

Pročitajte: O čemu mašta Petar Benčina i kako se bori protiv stresa

Čestitkama su se pridružile brojne kolege, a jedno je sigurno, Petru ove godine svi žele samo da što pre ozdravi i ponovo se nađe u zagrljaju svoje preslatke porodice, a Tamara i deca sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak u porodični dom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti