Mudre žene znaju: Tamara Dragičević otkrila kako je spasla brak od propasti

Mudre žene znaju: Tamara Dragičević otkrila kako je spasla brak od propasti

Autor: | 09/03/2024

1

Tamara Dragičević predupredila bračnu krizu

Tamara Dragičević i Petar Benčina, koji očekuju treće dete, venčali su se 2016. godine. O njihovoj romantičnoj ceremoniji na obali mora i danas se priča.

Iako važe za jedan od najskladnjih parova, popularni glumci nikada nisu krili da je tokom svih ovih godina zajedničkog života bilo i kriznih trenutaka.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Mislim da žene, koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem – ispričala je Tamara u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Pročitajte: Čestitamo! Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju TREĆE dete

- Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. (smeh) Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: „Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako pređemo preko svega.“

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. 

- Mogla sam, a želela sam sve samo kako bih ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva. Jao, sve je na meni, jadna ja... Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru, i tu onda nastupaju krize – iskreno je priznala lepa glumica, govoreći o svom bračnom iskustvu.

Pročitajte: Bekstvo u romantiku - Tamara i Petar na posebnom mestu proslavili praznik ljubavi

- Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi postojao osećaj krivice.

Milan Maričić/ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Deki 07:00 10.03.2024
Odgovori

O cemu se ovde radi? Ja sam nocu ustajao vise od moje supruge i ponosan sam na to. Mi smo trcali ko ce ore do naseg sina za bilo sta. Ne mogu shvatiti da neko ne skoci na plac svog detete bio mama ili tata

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti