Goran Sultanović hitno hospitalizovan, stanje mu se naglo pogoršalo

Goran Sultanović hitno hospitalizovan, stanje mu se naglo pogoršalo

Autor: | 06/01/2021

0

Goran Sultanović hitno je primljen u bolnicu posle pogoršanja zdravstvenog stanja. Glumac je zaražen korona virusom, a prve simptome osetio je navodno pre tri dana.

- Goran je bio na jednom splavu sa užim krugom prijatelja. Malo su slavili, a kada je došao kući, naglo mu se slošilo. Legao je da spava i nije se budio 18 sati - priča sagovornik lista "Informer, inače Goranov prijatelj.

Pročitajte: Nina Radulović korona virus preležala u bolnici - Jaučete od bolova!

Milos Rafailović/ATA Images

- Kada se probudio imao je visoku temperaturu i odmah je rekao ženi da ga vodi u bolnicu. Urađen je skener, čekaju se rezultati. Nije na respiratoru, ali se ne oseća dobro. Loše zvuči - dodaje izvor.

Sultanovićeva supruga Ivana tu noć provela je sa njim, te se i ona odmah testirala na virus korona i sada čeka rezultete.

Podsetimo, Goran Sultanović ima 73 godine, rođen je u Zemunu, a glumio je u brojnim predstavama, filmovima i serijama, kao na primer "Salaš u malom ritu", "Policajac sa Petlovog brda", "Poslednji krug u Monci", "Balkan ekspres", "Bolji život", "Do koske", "Gore dole", "Porodično blago" i mnogim drugim.

Pročitajte: Legendarni basista “Riblje čorbe” Miša Aleksić preminuo usled posledica korona virusa

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubiša Samardžić (@ljubisasmokisamardzic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još