Maja Nikolić drugi put zaražena koronom: Baksuz sam, grozno je!

Maja Nikolić drugi put zaražena koronom: Baksuz sam, grozno je!

Autor: | 07/12/2020

0

Maja Nikolić korona virus zaradila je po drugi put. Iako je do sada uglavnom bilo naznaka da jednom preležan virus stvara antitela, Maja je jedan od onih primera koji to demantuju. Kao i prvog, i drugog puta Maja se veoma loše osećala.

- Ja sam imala koronu drugi put sada, ovog puta sam prošla užasno. Ja sam jedan od tih baksuza. Samo bih rekla svima - čuvajte se. Ja sam pritom oba puta zvanično bila negativna. Članovi moje porodice su bili pozitivni, ja sam na testovima bila negativna, ali bila sam jednako bolesna kao i oni. Nije mi jasno - počela je Maja priču u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pročitajte: Maja Nikolić - Nema čega se ne plašim kao roditelj, ali trudim se da strahove držim za sebe

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maja Nikolić (@majanikolicmaja)

Maja Nikolić korona virus nije ni sanjala da će dobiti drugi put, ali simptomi su se pojavili.

- Sve te boli, leđa, svi mišići na rukama, teško dišeš, malo kašlješ, temperatura. Grozno je. Deca su me pazila. Ja stvarno ne znam kako mi je prošlo ovih 12 dana koliko sam ležala. Bilo mi je jako loše. Ja sam ovo u nekom magnovenju prošla, prestrašno - rekla je Maja i dodala da je i njen suprug teško podneo virus.

- Oboje smo teško podneli, i muž i ja. Oboje smo bili nemoćni - zaključila je Maja rekla je voditeljka u pomenutoj emisiji.

Pročitajte: Maja Nikolić - Nema mnogo ljudi sa kojima komuniciram po sistemu “među nama”

foto: Miloš Nadaždin

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin, Instagram

Najnovije vesti