Jelena Đoković progovorila o nesuglasicama u braku: Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima

Jelena Đoković progovorila o nesuglasicama u braku: Novak me kritikuje da Taru učim pogrešnim stvarima

Autor: | 17/09/2022

1

Jelena Đoković otvoreno o roditeljstvu

Krajem septembra u Zagrebu će se održati konferencija „Razgovori o roditeljstvu“, na kojoj će Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije Novak Đoković ugostiti dr Šefali Sabari, vodećeg svetskog stručnjaka za roditeljstvo.

Povodom velikog događaja Jelena je nedavno posetila hrvatsku metropolu i u razgovoru za Story.hr između ostalog otkrila koje su omiljene aktivnosti najmlađih članova porodice Đoković.

Pročitajte: Novak i Jelena uslikani usred Beograda, ovako se ponašaju kad misle da ih niko ne gleda (foto)

Profimedia

 

‒ Imam stvarno vrlo lepih trenutaka s decom i najviše volim kada zajedno čitamo priče. Moj sin najviše voli da slaže „lego-kockice“ i da sluša muziku, dok s ocem voli da igra tenis ili da zajedno gledaju meč, što mami možda nije najomiljenije. Sa Tarom volim da plešem, ona voli da se šminka, a ja ne. Ali, moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on kritikovao zašto joj ne zabranim šminkanje pod argumentom da je još mala, te da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu rekla da ona to želi i da ništa ne mogu da joj zabranim, već samo da joj pomognem da to radi bolje – ispričala je Jelena.

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti