Neočekivan potez Klunijevih: Finansijska kriza, slamka spasa ili marketinški trik?

Neočekivan potez Klunijevih: Finansijska kriza, slamka spasa ili marketinški trik?

Autor: | 12/12/2020

0

Džordž i Amal Kluni mesecima su omiljena tema u medijima. O njihovom odnosu, koji par godinama želi da sačuva od očiju javnosti, dugo se pisalo, a povod je bio navodni sukob bračnih partnera. Ipak, popularni glumac nedavno je stao na kraj ovakvim nagađanjima, kada je u intervjuu za „Gq“ ispričao da bi za suprugu dao život.

‒ Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dete uneredilo ili počelo da plače, pobegao glavom bez obzira. Odjednom postao sam potpuno drugačiji tip, onaj s decom. Ceo život bio sam uveren da se neću oženiti, da neću imati decu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen. Da mi je život zapravo isprazan nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promenilo i sebi sam priznao kako sam zaista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od vlastitog, a onda dodajte još dva mala bića koja bi trebalo nahraniti… – rekao je Džordž.

Pročitajte: Izolacija je presudila - Džordž i Amal Kluni se razvode

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Ipak, medijska prašina, koja se oko poznatog para podigla, još se nije spustila, a Džordž je novom izjavom uspeo da javnost ponovo podigne na noge. Naime, glumac je u intervjuu za „E!News“ rekao da ima novu, izuzetnu ideju.

‒ Imam novu ideju, a to je „E!“. Mislim da bi se sada savršeno uklopilo da budete „U korak s Klunijevima“ ‒ rekao je kroz osmeh holivudski šarmer.

Voditeljka se, naravno, oduševila i rekla da je „E!“ spreman na takvu saradnju iste sekunde.

Pročitajte: Džordž i Amal Kluni u Veneciji - Džentlmen i dama u savršenoj haljini boje lavande

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews)

Svetska javnost odmah se zapitala da li bi sada bio pravi trenutak da Džordž i Amal Kluni puste medije u svoj odnos. I dok mnogi komentarišu da je ovo marketinški trik, slamka spasa, kako bi u javnosti sačuvali sliku skladnog braka, ima i onih koji smatraju da Klunijevi zbog pandemije imaju probleme sa finansijama.

Ipak, nama ostaje pitanje da li se Džordž, šarmantan kao i uvek, našalio ili će Kardašijane zameniti porodica koja može da ponudi nešto sasvim drugačije?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kevin Winter, Getty Images via Guliver

Slične Vesti

Najnovije vesti