Džordž Kluni u bezizlaznoj situaciji - Amal mu zadala nizak udarac

Džordž Kluni u bezizlaznoj situaciji - Amal mu zadala nizak udarac

Autor: | 16/09/2020

0

Razvod Amal i Džordža Klunija glavna je tema stranih medija već mesecima. Par ne prestaje da puni novinske stupce, a sudeći po napisima, stvar je otišla predaleko. Naime, Amal je u poslednje vreme prilično agresivna i brak joj je postao frustracija.

Naime, par je u krizi već neko vreme, a sukobi su počeli kada je trebalo da donesu konačnu odluku o mestu stalnog boravka, koje je trebalo da promene kada njihovi mališani krenu u školicu. Džordž je želeo da se povuku u London, što Amal zbog turbulentnog posla koji u Los Anđelesu vodi, nikako nije odobravala.

Pročitajte: Amal strahuje - Kome će pripasti blizanci?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Clooney (@georgeclooneyofflcial) on Jun 16, 2020 at 10:38pm PDT

Prema pisanju stranih medija, problemi su nastavili da se nižu i par je pokrenuo brakorazvodni postupak, tokom kog se oboje bore za starateljstvo nad trogodišnjim blizancima. Stvari su se dodatno zakomplikovale, kada je Kluni posumnjao da Amal gaji simpatije prema njegovom kolegi.

Kako kaže izvor blizak Amal, ona je nedavno sticajem okolnosti upoznala Kijanu Rivsa, koji joj se mnogo dopao:

- Osvojio ju je, ne samo izgledom zavodnika koji ne mari za konvencije već i zbog čovečnosti i socijalne osvešćenosti. Dugo su razgovarali, a Amal se nakon toga kući vratila puna utisaka. Zapravo, bila je u oblacima i stalno je ponavljala da se nada da je ostavila dobar utisak na glumca. - rekao je izvor, a to je posebno razbesnelo njenog supruga.

Pročitajte: Džordž Kluni doneo odluku koja je ozbiljno razbesnela Amal

Razvod Amal i Džordža Klunoija sve je izvesniji, a tome u prilog govori i činjenica da je u stranim medijima osvanuso naslov da je besna Amal iz kuće izbacila poznatog glumca.

Razlog za ovaj surov i nizakl udarac je to što Kluni nije želeo čak ni da razmotri opciju trećeg deteta, što je za nju bio poslednji pokušaj da spase brak, koji puca po šavovima.

Kako piše "Entertainment Time" par već mesec dana ne živi zajedno, a brakorazvodni postupak je već pokrenut.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images, Instagram

Slične Vesti