Izolacija je presudila: Džordž i Amal Kluni se razvode

Izolacija je presudila: Džordž i Amal Kluni se razvode

Autor: | 04/05/2020

0

Džordž i Amal Kluni nisu uspeli da prevaziđu broje prepirke i neslaganja u svakodnevnoj ilozaciji usled pandemije koronavirusa, već su odlučili da se razvedu, piše strana štampa.

Pre samo mesec dana javnost je uzdrmala vest, koja je takođe navodila da slavni par ne želi više da bude u braku.

Pročitajte: Brak Amal i Džordža Klunija u krizi - Glumac spreman za razvod, preduzeo drastične mere

Navodili su se različiti razlozi za razvod. Od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

Kako nisu želeli da se o njima pišu neistine, Džordž i Amal Kluni su odlučili da prekinu tišinu, pa su se obratili svim medijima.

- Bez brige, ljudi. Nema potrebe za panikom. Amal i Džordž se ne razvode – kratko je rekao predstavnik za medije. I tako stao na kraj glasinama da je 58 - godišnji glumac spreman na razvod sa 41- godišnjom advokaticom za ljudska prava.

Pročitajte: Koja žena se usudila da stane na crtu lepoj i moćnoj advokatici - Džordž Kluni vara Amal?

Džordž i Amal Kluni ovog puta ozbiljni u svojoj nameri

I taman što su se stisale strasti, ponovo su osvanuli napisi da u bračnoj idili Džordža i Amal Kluni, ipak, nije sve tako bajno.

Ovog puta isplivali su detalji, koji navode da Džordž i Amal Kluni nikako nisu mogli da prevaziđu brojne svađe i neslaganja tokom izolacije.

Pročitajte: Oko čega se svađaju Amal i Džordž Kluni

- Džordž nije navikao da mu se naređuje. I ne podnosi to. Sa druge strane Amal je počeo da guši čitav odnos. Posebno joj se nikako ne sviđa što je konstantno morala da čisti za njim - rekao je izvor za strane medije.

Ono što je javnost najviše zaintrigiralo jeste to da ukoliko su i Amal i Džordž zaista spremni za razvod, vodiće se brakorazvodna parnica teška 500 miliona dolara.

Ipak, službene potvrde o samom razvodu i dalje nema.

Pročitajte: Pet godina braka je učinilo svoje - Amal Kluni je savršena, ali šta se desilo Džordžu? (foto)

Džordž i Amal Kluni - želja za proširenjem porodice ostaje samo san

Amal Kluni, uprkos brojnim pisanjima o razvodu od holivudskog glumca, snažno je želela da još jednom postane majka i svojim blizancima podari brata ili sestru.

– Amal je oduvek sanjala da će jednog dana imati troje dece. Ali kada je rodila sad već dvogodišnje blizance, Ele i Aleksandra, Džordž je smatrao da su sa decom završili, otkrio je izvor blizak paru za strani medij.

Pročitajte: Dvostruka sreća - Džordž i Amal Kluni ponovo očekuju blizance?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LookStyler (@lookstyler) дана 21. Нов 2019. у 9:35 PST

– U početku se nadala da će njena jača polovina pre ili kasnije popustiti. Ali ipak on nije želeo da ponovo "menja pelene" – pojasnio je istoimeni izvor.

On je naveo i zbog čega se Džordž predomislio.

- Poslednjih nekoliko meseci živeli su odvojenim životima. Čak je u jednom trenutku holivudski glumac zbog čestih svađa rešio da se osigura u slučaju razvoda. Pa je svoje ogromno bogatstvo prebacio na sigurno. Džordž je u tajnosti prebacio gotovo 500 miliona dolara na anonimni bankovni račun kako Amal u slučaju razvoda ne bi dobila ni centa od njegovog ogromnog bogatstva. Ipak, Džordž je od razvoda odustao jer je, shvatio da je Amal nešto najbolje što mu se ikada dogodilo i da ne želi da je izgubi – zaključio je izvor.

Par se venčao u septembru 2014. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji blizanaca Ele i Aleksandra.

Pročitajte: Da li bi se Džordž Kluni zaljubio u Amal da ju je sreo pre 18 godina? (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram