Mina Joksimović okupila porodicu, Željko sa suprugom celu noć slavio FOTO

Mina Joksimović okupila porodicu, Željko sa suprugom celu noć slavio FOTO

Autor: | 20/10/2022

0

Mina Joksimović priredila veliko slavlje

Za Minu Joksimović ovo će definitivno biti posebna godina. Pre mesec dana diplomirala je na Muzičkoj akademiji, a ubrzo potom upisala je i master studije. Tata Željko je tim povodom organizovao veliku proslavu na kojoj je okupio celu porodicu.

Pročitajte: Samo što je diplomirala - Mina Joksimović ne krije sreću, uskoro postaje...

Instagram

 

Instagram

 

Pored supruge Jovane i roditelja, na slavlju smo videli i Željkovog brata, glumca Sašu Joksimovića, koji ne krije koliko je srećan zbog uspeha koji je njegova bratanica postigla.

„Preponosan!“, napisao je na Instagramu kada je Mina diplomirala.

Pročitajte: I to je dočekao! Željku je srce puno - Mina Joksimović porodici priredila veliku radost, oglasio se presrećni stric Saša (foto)

Instagram

 

„Danas smo proslavili to što sam diplomirala na Muzičkoj akademiji, a ujedno i moj upis na master!“, napisala je Mina na Instagramu uz fotografiju na kojoj nasmejana pozira sa buketom cveća.

Pročitajte: Ćerka Željka Joksimovića fotografijom otkrila prelepe porodične vesti, srce joj je puno

Instagram

 

Podsetimo, Mina je Željkova najstarija ćerka koju je dobio u prvom braku, a ova uspešna mlada devojka nedavno je ispričala koliko joj je podrška roditelja važna: 

Pročitajte: Bravo, srećo tatina - Ćerka Željka Joksimovića podelila prelepe vesti

Instagram

 

‒ Najvažnije mi je šta mi roditelji kažu, naravno kada mi daju savet da nešto izmenim, ja ih i poslušam. Oni su uvek uz mene i od njih sam mnogo naučila. Tata me je naučio da na muzici radim non-stop. On i ja odlično sarađujemo i velika mi je podrška od početka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti