Željko ih je odmah pozvao: Potresna objava Vesne Joksimović - Mnogo smo tužne Mina i ja...

Željko ih je odmah pozvao: Potresna objava Vesne Joksimović - Mnogo smo tužne Mina i ja...

Autor: | 26/11/2023

0

Prva žena Željka Joksimovića oglasila se na Instagramu

Vesna Joksimović redovno obaveštava javnost o svojoj svakodnevici. Od putovanja do brojnih autfita, prva žena Željka Joksimovića ništa ne krije na svojim društvenim mrežama. Međutim, danas se oglasila tužnim povodom.

Instagram

 

Prva supruga Željka Joksimovića oglasila se na Instagramu kako bi izrazila veliku tugu koju oseća. Naime, njen otac Stanko je preminuo, a sudeći po emotivnoj objavi, bila je izuzetno vezana za njega.

Pročitajte: Vara te, pa šta? Kad si govedo, logično je da imaš rogove! Prva žena Željka Joksimovića iznela surovu istinu o braku, žene joj aplaudiraju

"Zbogom, tata", kratko je napisala Vesna, a onda je objavila nekoliko očevih fotografija iz mladosti.

Instagram

 

"Mnogo smo tužne Mina i ja", dodala je uz kolaž fotografija i istakla da je i ćerku koju je dobila u braku sa poznatim muzičarem pogodilo što je izgubila dedu.

Instagram

 

Mina Joksimović takođe se oglasila povodom ovog gubitka. Ona je posvetila deki objavu na Instagramu.

Pročitajte: Porodični incident! Majka Željka Joksimovića pred sinom ponizila Jovanu - Pruži ruku i onom ko te ne voli... FOTO

„Dragi deda Stanko, tvoj odlazak stvorio je prazninu koju ništa ne može popuniti. Bio si najbolji deda i najbolji čovek. Nikada ti nije bilo teško ništa kada sam ja u pitanju. Tvoja dobrota, nesebičnost, hrabrost i ljubav prema životu ostaviće neizbrisiv trag u mom srcu. Bio si velik borac do poslednjeg trenutka. Tvoja najveća želja bila je da diplomiram, i s ponosom mogu da kažem da sam ti ispunila želju dok si bio živ. Svi koji su te poznavali su te voleli. Sada si dušom na nekom boljem mestu. Božić više neće biti isti. Hvala ti za sve, dragi deda“, napisala je Mina uz niz zajedničkih fotografija.

 

 

 

Željko je verovatno odmah pozvao svoju najstariju mezimicu i bivšu suprugu da im izjavi saučešće jer je u nekom trenutku Vesnin otac bio njegov tast.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti