I to je dočekao! Željku je srce puno: Mina Joksimović porodici priredila veliku radost, oglasio se presrećni stric Saša (foto)

I to je dočekao! Željku je srce puno: Mina Joksimović porodici priredila veliku radost, oglasio se presrećni stric Saša (foto)

Autor: | 12/09/2022

0

Mina Joksimović kraj leta provodi nikad srećnija. Iako su kišni dani, na njenom licu mogu se videti samo osmeh i radost. A razlog je više nego prelep.

Pročitajte: Mina Joksimović fotografijom otkrila prelepe porodične vesti, srce joj je puno

Instagram

 
Ćerka Željka Joksimovića pohvalila se da je diplomirala.
 
„DIPLOMIRALA! Diplomirani muzičar. Idemo dalje“, ponosno je napisala Mina Joksimović pored najnovije forografije na kojoj se vidi indeks prepun ocena, kao i buket cveća.

Instagram

 
Porodica je sa oduševljenjem dočekala Minin uspeh, a tome u prilog govore i brojne čestitke. Među prvima Mini je diplomiranje čestitao niko drugi do stric Saša Joksimović.
 
„Preponosaaaaaaan!!!!“, Sašina je poruka voljenoj bratanici.

Instagram

 

Inače ćerka Željka Joksimovića i njegove bivše supruge Vesne prošle godine postigla je veliki uspeh, kada je poljski muzičar Krist Van D snimio njenu pesmu koja je za kratko vreme ostvarila veliki uspeh.

‒ Pesma „Run Away“ koju sam komponovala, napisala tekst i otpevala na moju veliku radost ostvarila je veliki uspeh! Ovu pesmu sam napisala i otpevala za deset minuta. Trenutno se nalazi na top-listama i radio-stanicama širom Rusije, Poljske, baltičkih i skandinavskih zemalja, kao i na televizijskim kanalima. Nisam očekivala da će se ovako daleko čuti. Nadam se i verujem da je Evropa sledeća ‒ pohvalila se Mina tada na „Instagramu“ i samo potvrdila da je gen za muziku nasledila od oca.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti