Bravo, srećo tatina: Ćerka Željka Joksimovića podelila prelepe vesti

Bravo, srećo tatina: Ćerka Željka Joksimovića podelila prelepe vesti

Autor: | 03/05/2021

2

Ćerka Željka Joksimovića i njegove bivše supruge Vesne, dvadesetšestogodišnja Mina Joksimović, privlači pažnju gde god se pojavi. Do sada je u fokusu uglavnom bio njen atraktivan fizički izgled, međutim, nema sumnje da je ona mnogo više od lepog lica. Kako je od slavnog oca nasledila muzički gen, po završetku Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu sebe je pronašla u autorskom radu, a sada su stigla i prva priznanja. Poljski muzičar Krist Van D snimio je Mininu pesmu koja je za kratko vreme ostvarila veliki uspeh.

Pročitajte: Talentovana na tatu - A od koga je ćerka Željka Joksimovića nasledila lepotu?

- Pesma "Run Away" koju sam komponovala, napisala tekst i otpevala, na moju veliku radost ostvarila je veliki uspeh! Ovu pesmu sam napisala i otpevala za 10 minuta. Trenutno se nalazi na top-listama i radio-stanicama širom Rusije, Poljske, baltičkih i skandinavskih zemalja, kao i na TV kanalima. Nisam očekivala da će se ovako daleko čuti. Nadam se i verujem da je Evropa sledeća - pohvalila se Mina na Instagramu.

Prvi joj je, razume se, čestitao tata Željko:

- Bravo, srećo tatina.

Pročitajte: Mina Joksimović ruši predrasude - Nisam ono što drugi misle (foto)

 

Komentari (2)

Loading
zora joksimovic 21:04 03.05.2021
Odgovori

Halo zeljko bas ti je cera ista tata a i izgleda da karijeru ce dostici ko i tata puno pozdrava od vasi skroz daljni rodjaka koji zive u Cavtatu kad je tata bio pre dve ili tri godine poz.od fam. Joksimovic iz hotel Haus am meer cavtat

hellomagazin.rs hellomagazin