Nisu letovali zajedno niti proslavljali rođendane, sve češće su razdvojeni: Aleksandra Filipu rekla NE, istina o bračnoj krizi

Nisu letovali zajedno niti proslavljali rođendane, sve češće su razdvojeni: Aleksandra Filipu rekla NE, istina o bračnoj krizi

Autor: | 30/09/2022

0

Film Filipa Živojinovića uskoro će ugledati svetlost dana

Poslednjih nedelja mediji bruje o problemima u braku Filipa Živojinovića Aleksandre Prijović. Pevačica je rođendan proslavila u krugu porodice, a od supruga ni traga ni glasa.

Pročitajte: Posle ovoga neće biti u dobrim odnosima! Nož u leđa - Aleksandra Brenu ponizila pred milionima

Instagarm

 

Kako saznaje „Kurir“ odbila je suprugovu ponudu da se pojavi u njegovom novom filmu „Iza kamere“, koji se uveliko snima. Iako je Aleksandra već imala glumačkog iskustva, u četvrtoj sezoni serije „Ubice mog oca“, ona se neće naći u ovom projektu. Glavni razlog za to su mnogobrojne obaveze vezane za karijeru.

Radnja filma Filipa Živojinovića dešava se u planinskim predelima daleko od Beograda, pa je Filip u poslednje vreme najčešće van kuće i vreme provodi na setu. S filmskom ekipom proslavio je i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, u retkim pauzama, kako bi video Aleksandru i sina, koji mu mnogo nedostaju. Zbog rada na ovom projektu Filip nije mogao da ide na kraći odmor sa svojom porodicom u Crnu Goru, pa je tako Aleksandra letos tamo boravila sa sinom i svojom majkom.

Instagarm

 

Film Filipa Živojinovića okupio sjajnu ekipu 

Ovo je glavni razlog zbog čega se ovaj bračni par u poslednje vreme nije često pojavljivao zajedno u javnosti, a u jednom trenutku čak se pojavila vest da se Filip odselio iz porodičnog doma i da u njihovom braku nije sve kako treba, što su oni demantovali kada su se pojavili na dva javna događaja u poslednjih nekoliko dana.

Filip je na ovom filmu, koji režira Petar Pašić, rođeni brat Milice Mitrović, angažovan iza kamere. Živojinović je u ceo projekat uključio i polusestru Ivu Nakić, pa se nada da će ovo filmsko ostvarenje ostvariti veliki uspeh i napuniti bioskopske sale.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još