Nekretnina vredna pola miliona evra: Ovo je luksuzna vila u kojoj žive Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Nekretnina vredna pola miliona evra: Ovo je luksuzna vila u kojoj žive Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Autor: | 03/10/2023

0

Vila Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je san snova

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odmah posle venčanja pazarili su na Bežanijskoj kosi prelepu vilu u kojoj sad odgajaju sina Aleksandra.

Boško Karanović

 

Nekretnina je vredna neverovatnih pola miliona evra, a Aleksandra i Filip uredili su svoj dom prema svom ukusu i standardima.

Instagram

 

Jednostavnost i minimalizam bile su njihove zvezde vodilje prilikom uređivanja ovog prostora. Dominira bela boja, i nijanse smeđe i sive, a prostorije nisu prenatrpane detaljima i suvišnim nameštajem.

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna! Evo zašto se Brena nije pojavila na koncertu Aleksandre Prijović

Sve treba da bude lepo i funkcionalno, i nisu želeli da guše prostorije sitnicama.

Instagram

 

Centralno mesto u dnevnoj sobi zauzima beli klavir, na kom je Filip možda napisao najlepše balade za svoju suprugu i njene koleginice. A očigledno i mali Aleksandar voli da sedne za ovaj instrument.

Instagram

 

Garderober Aleksandre Prijović pun je prelepih haljina i brendirane obuće, ali nije dozvolila javnosti da virne u njenu impoznatnu kolekciju odeće. Jedino što možemo da vidimo je veliko ogledalo, idealno za fotografisanje.

Instagram

 

Kad se ne fotografiše ispred ogledala, Prija najviše voli da pozira na terasi njihove porodične vile. Prepuna zelenila i cveća, ova terasa je zaista posebno mesto za opuštanje.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti