Obećao je sebi da mu deca neće biti glumci: Sin Nebojše Dugalića ima prelepo zanimanje, upoznajte Bogdana

Obećao je sebi da mu deca neće biti glumci: Sin Nebojše Dugalića ima prelepo zanimanje, upoznajte Bogdana

Autor: | 22/09/2022

0

Sin Nebojše Dugalića neverovatno talentovan

Dramski umetnik Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana tokom dve decenije braka dobili su petoro dece: Janu, Vidana, Bogdana, Kalina i Ilinu.

Bogdan, za koga kažu da od sve dece najviše liči na poznatog oca, krenuo je muzičkim putem. Završio je Muzičku školu „Mokranjac“, a usavršavanje nastavio u Salcburgu, na Univerzitetu „Mocarteum“. 

Pročitajte: Nebojša Dugalić o borbi sa koronom - Ne potcenjujte je, niko od nas ne zna kakve slabosti nosi

Sin Nebojše Dugalića je veoma uspešan

Talentovani pijanista još u detinjstvu je ostvario velike uspehe u zemlji i svetu, a sarađivao je i sa slavnim virtuozima, kao što su Viktor Bođino ili Vladimir Ogarkov.

‒ Nas dvojica imamo specifičan odnos. Ne volim da budem savetodavac, više sam za to da pričamo. Trudim se da mu prenesem svoja iskustva važnih koraka na umetničkom putu. Govorim mu da od sebe zahteva najviše i da pruži najbolje, ali da ne bude razočaran kada ne ispadne sve kako je očekivao jer ne zavisi sve samo od nas. Lepo je ako se neke stvari koje želimo dogode, ali je u redu i ako se ne dogode ‒ izjavio je Nebojša Dugalić jednom prilikom u intervjuu za Gloriju

Pročitajte: Nebojša Dugalić nikad iskrenije - Učiniću sve da moja deca ne budu glumci

Instagram

 

Otac i sin, priznati glumac i pijanista o kome će se tek pričati, u elegantnin crnim odelima zajedno su ispratili svečano otvaranje Palate umetnosti „Madlena“, koju je porodica Cepter otvorila na Dedinju. 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin