Tri sina, dve ćerke: Glumac Nebojša Dugalić ima petoro dece, a njihova imena mnogima zvuče čudno

Tri sina, dve ćerke: Glumac Nebojša Dugalić ima petoro dece, a njihova imena mnogima zvuče čudno

Autor: | 05/01/2023

0

Glumac Nebojša Dugalić ima petoro dece

Glumac Nebojša Dugalić je u skladnom braku skoro 23 godine, sa suprugom Draganom i otac je petoro dece - tri sina i dve ćerke.

- Nekada za porodicu imam više vremena, nekada manje, ali može se sve postići ako je čovek odgovoran i istrajan. Važno je da deca znaju da ste im uvek mesto sigurnosti i oslonca. Roditeljstvo, naročito ako je porodica brojna, traži i odricanja, pa je moja supruga Dragana, koja je takođe glumica, svoju karijeru podredila njima. Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje. Porodica je ulog važniji od bilo kakve profesije - rekao je svojevremeno Dugalić u jednom intervjuu.

Pročitajte: Posle Mihine smrti, Arijana pokazala pravo lice - Evo šta sad misli o Srbiji FOTO

Instagram

 

Pored imena Jane i Bogdana, čija imena imamo priliku često da čujemo, ostalo troje glumčeve dece nose nesvakidašnja imena - Vidan, Kalin i Ilina.

Ime Vidan simbolizuje svetlost, Kalin, kao i ženško ime Kalina, nastalo je prema nazivu biljke kalina, dok je Ilina ženska verzija imena Ilija, koje ima božansko značenje i u prenesenom značenju znači "onaj koji je Božiji izaslanik".

Jakov Simović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin