Nebojša Dugalić ima petoro dece neobičnih imena moćne simbolike, neka sigurno nikada niste čuli

Nebojša Dugalić ima petoro dece neobičnih imena moćne simbolike, neka sigurno nikada niste čuli

Autor: | 02/12/2022

0

Deca Nebojše Dugalića imaju neobična imena 

Dramski umetnik Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana tokom dve decenije braka dobili su petoro dece: Janu, Vidana, Bogdana, Kalina i Ilinu. Ako je suditi po rečima njihovog oca, ali i po njihovim profilima na Instagramu, sva deca su umetnički nadarena, ali izgleda da ih gluma ne zanima previše.

Pročitajte: Nebojša Dugalić nikad iskrenije - Učiniću sve da moja deca ne budu glumci

Jakov Simović

 

Bogdan, za koga kažu da od sve dece najviše liči na poznatog oca, krenuo je muzičkim putem. Završio je Muzičku školu Mokranjac, a usavršavanje nastavio u Salcburgu, na Univerzitetu Mocarteum. Mladi pijanista je pre mesec dana osvojio drugo mesto na međunarodnom takmičenju Maj Lind u Helsinkiju, a iza njega su i brojna druga priznanja.

Pročitajte: Žena heroj - Zapostavila je svoju karijeru, rodila mu PETORO DECE! Ova prelepa crnka je supruga Nebojše Dugalića

Instagram

 

Najstarija ćerka Jana takođe svira klavir i nastupala je na takmičenjima sa Bogdanom. Muzički je obrazovan i mlađi sin Kalin. Ipak, čini se da njega mnogo više zanima crtanje, odnosno boje. Na njegovom Instagram profilu mogu se videti brojni zanimljivi radovi.

Pročitajte: Vaterpolista u hardkor bendu - Ovo je Relja, mlađi sin legendarnog Voje Brajovića FOTO

Instagram

 

Deca Nebojše Dugalića umetnički su nadarena

‒ Svako ima svoj put, tu ne pomažu ni saveti ni upozorenja. Umetnošću treba da se bave samo ako poseduju izuzetne darove. Glumački posao je neizvestan, mnogo toga zavisi od slučaja, sreće, od toga kako će se sklopiti okolnosti ‒ ističe proslavljeni glumac.

Pročitajte: Nebojša Dugalić otkrio kako se nositi s poteškoćama u roditeljstvu - Teško je samo u početku, dok potpuno zavise od vas

Nebojša Babić

 

‒ Trudim se da nemam strah kada su putevi moje dece u pitanju, već da prepoznam šta je ono za šta imaju najviše strasti i interesovanja. Bitno je da imamo dobar odnos sa decom, i da oni imaju odnos poverenja sa nama. Tada se deci otvaraju srce i duša da prihvate sve roditeljske savete.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti