Nebojša Dugalić o borbi sa koronom: Ne potcenjujte je, niko od nas ne zna kakve slabosti nosi

Nebojša Dugalić o borbi sa koronom: Ne potcenjujte je, niko od nas ne zna kakve slabosti nosi

Autor: | 05/08/2020

0

Glumac Nebojša Dugalić neko vreme se borio sa užasima korona virusa, a sada je odlučio da otvoreno govori o tom iskustvu. Sve što se u vezi pandemije činilo neozbiljno i nepouzdano sada je postalo veoma ozbiljno, a glumac ističe da nije reč o nečemu što treba olako shvatiti.

Jedan od najboljih srpskih glumaca preležao je korona virus u kućnoj izolaciji i sa lakšim simptomima. Ipak, najteže mu je palo što je tokom samoizolacije zarazio svoju porodicu.

Pročitajte: Odustao od emigracije - Glumac Nebojša Dugalić ipak ostaje u Srbiji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nebojsa Dugalic (@nebojsadugalic_official) on Mar 5, 2020 at 4:45am PST


- Preležao sam koronu. Znao sam da virus može da bude smrtonosan ukoliko neko ima još neke prateće ozbiljne bolesti. Moja bolest se tretirala kao srednje teška i lečio sam se u kućnoj izolaciji. Najveći problem su mi bili bolovi u zglobovima, mišićima, malaksalost, temperatura i gubitak čula mirisa i ukusa - kaže glumac Nebojša Dugalić za "Informer".

- Virus je takav da lako možemo mnoge ljude da zarazimo zbog svoje nemarnosti i nepažnje. Posle mene su svi u porodici počeli lančano da dobijaju koronu. Oni se još uvek leče, ali ide nabolje. - rekao je Nebojša i istakao da je zarazio suprugu i svoje petoro dece.

Pročitajte: Ko je supruga Nebojše Dugalića? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nebojsa Dugalic (@nebojsadugalic_official) on Dec 4, 2019 at 1:37am PST


Ovom prilikom Nebojša je apelovao na sve ljude da situaciju shvate krajnje ozbiljno i poslao poruku koja tera na razmišljanje.

- Poručio bih svima da se paze jer ovo stvarno može biti veoma opasno. Niko od nas ne zna kakve slabosti nosi u telu. Virus ima vrlo širok spektar loših dejstava i ne znamo šta sve može da pokrene u našem organizmu. Važno je da nosimo maske i da sve što je do nas uradimo da se ne bismo zarazili. Kada je počela pandemija, nisam znao nikoga ko je zaražen, a sada ne znam nikoga kome neko nije umro

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram