Dve decenije braka i petoro dece: Ovo je supruga Nebojše Dugalića, glumica koja je porodicu stavila ispred profesije

Dve decenije braka i petoro dece: Ovo je supruga Nebojše Dugalića, glumica koja je porodicu stavila ispred profesije

Autor: | 27/12/2021

0

Supruga Nebojše Dugalića njegova je najveća podrška, ali i kritičar 

Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana retko se mogu videti zajedno u javnosti, ali njihov dvadeset godina dug brak primer je skladne i srećne zajednice. Petoro dece, Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina, kruna su ljubavi koja traje još od studentskih dana.

Pročitajte: Nebojša Dugalić nikad iskrenije - Učiniću sve da moja deca ne budu glumci

Nebojša Babić

 

Supruga Nebojše Dugalića takođe je glumica 

Naime, Dragana Dugalić i sama je studirala glumu, ali je zbog porodice svesno žrtvovala profesiju.

‒ Shvatili smo da je veoma važno da nam deca odrastaju uz roditelje. Porodica je ulog važniji od bilo koje profesije ‒ ističe priznati glumac.

Instagram

 

‒ Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Uglavnom joj se dopada sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer „Državni službenik“ ili „Žigosani u reketu“ ‒ otkrio je Nebojša i pojasnio u kom pravcu usmeravaju decu.

Pročitajte: Supruga Nebojše Dugalića povukla se iz javnosti

Instagram

 

‒ Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju. Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše.

ATA Images

 

Iako jedan od najangažovanijih glumaca, Nebojša Dugalić stiže da se posveti porodici, koja mu je utočište i oslonac. Najveću zahvalnost za uspehe koje niže duguje razumevanju koje dobija od supruge.

‒ Kad u braku ima ljubavi, onda nema nikakvog straha od budućnosti ‒ napominje.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin