Vest o očevoj smrti zatekla ju je u Švedskoj: Oglasila se neutešna Kristina Kovač, jednom fotografijom naslutila crne dane

Vest o očevoj smrti zatekla ju je u Švedskoj: Oglasila se neutešna Kristina Kovač, jednom fotografijom naslutila crne dane

Autor: | 13/09/2022

1

Smrt Kornelija Kovača potresla je celokupnu javnost. Srpski kompozitor preminuo je sinoć u 81. godini u Beogradu. Kako se saznaje, bio je pozitivan na korona-virus i smešten u kovid-bolnici u Batajnici, ali uzrok smrti još nije poznat.

Pročitajte: Posle razvoda i Spomenkine smrti vratila mu je veru u ljubav - Ovo je Snežana, druga supruga Kornelija Kovača (foto)

ATA Images

 

Kornelije je iza sebe ostavio tri neutešne ćerke, Aleksandru, Kristinu i Anju. Vest o očevoj smrti Kristina je primila u dalekoj Švedskoj, gde poslednjih godina živi sa suprugom i ćerkom.

Od voljenog oca Kristina se oprostila emotivnim rečima i fotografijom iz mladosti.

„Moj tajko“, napisala je kratko slomljena od bola.

Instagram

 

Kristina kao da je naslutila smrt Kornelija Kovača 

Samo nekoliko dana pre očeve smrti Kristina je na svom profilu na Instagramu objavila prelepu uspomenu iz detinjstva, fotografiju sa ocem i prerano preminulom majkom Spomenkom.

„Korenje moje duše“, Kristinine su setne reči koje kao da naslućuju da dolaze neki tužni i crni dani.

Pročitajte: Sudbina je htela da Aleksandra Kovač nema svoje dete, zato je svu ljubav usmerila ka ovoj lepotici (foto)

Instagram

 

Od oca se putem Instagrama oprostila i Aleksandra Kovač.

"Dragi prijatelji, sa ogromnim bolom moram da vas obavestim da je naš voljeni tata Kornelije sinoć preminuo u svojoj 81.godini. Napustio nas je najbolji čovek, najveća muzička legenda koja je ikada koračala ovim prostorima i neko ko je zauvek promenio istoriju jugoslovenske i srpske muzike i umetnosti. Volimo te zauvek tata, do zvezda i nazad", napisala je Aleksandra i objavila fotografiju sa volejnim ocem. 

Komentari (1)

Loading
trovačica 21:48 17.09.2022
Odgovori

Škorpija je non stop svima zagorčavala život. Sada kada je Kornelije preminuo nema načina za ispravkom.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još