Njihov poljubac u javnosti i dalje se prepričava: Ljubav Kristine Kovač bio je ovaj naš sjajni glumac, mlađe generacije ostaće u šoku

Njihov poljubac u javnosti i dalje se prepričava: Ljubav Kristine Kovač bio je ovaj naš sjajni glumac, mlađe generacije ostaće u šoku

Autor: | 26/01/2022

0

Ljubav Kristine Kovač bio je ovaj naš sjajan glumac

Na medijskoj sceni Srbije, davne 1995. godine, Sergej Trifunović sestre Kovač bili su istinske zvezde. Dvadesettrogodišnji glumac na početku karijere očarao je publiku ulogom Krsmana Jakšića u filmu „Ubistvo s predumišljajem“, dok su Aleksandra i Kristina, tek pristigle u Beograd iz „belog sveta“, gde su do tada živele, donele neki novi muzički zvuk. 

Pročitajte: Ljubav Kristine Kovač ne bledi, iznenadila objavom o sestri Aleksandri (foto)

youtube printscreen

 

Sestre su te 1995. kao duet „K2“ objavile prvi album pod nazivom „Ajmo u život“, prodat u 70.000 primeraka, sa koga se izdvojila pesma „Milo moje“. Glavna uloga u spotu pripala je Sergeju, a snimljeni kadrovi samo su potvrdili ono o čemu se šuškalo, da su Sergej i Kristina u vezi

Ljubav Kristine Kovač bila je glavna tema u medijima 

U tom, danas već pomalo zaboravljenom video-snimku, mladi i zgodni Sergej Trifunović na početku mami ženske uzdahe dok spava u velikom bračnom krevetu.

youtube printscreen

 

Ipak, taj spot ponajviše je ostao u sećanju zbog scena u kojima se Sergej i Kristina ljube, što bi rekla deca „izistinski“. 

Pročitajte: Kristina Kovač potpuno slomljena zbog velikog gubitka - Volimo te i nadamo se da ćeš nas čekati tamo gore

youtube printscreen

 

S obzirom da u to vreme nije postojao internet, o toj romansi praktično se ne može ništa pročitati, a ni glavni akteri nikada o tome nisu govorili u intervjuima. Ipak, u godinama koje su usledile ostali su u prijateljskim odnosima. 

youtube printscreen

 

Kada je Kristina, pre dve godine, objavila da se sa porodicom seli u Švedsku, Sergej joj je na „Tviteru“ uputio javnu poruku.

„Lepteje*o de će život da nas odvede. Kiki, drži se, šta bih rekao Milo Moje. Imam tamo neke ljude, piši ako ti bilo šta treba. Piši mi sestro, piši mi fratello, možda ti se nešto kuhano bude jelo,“ našalio se na kraju i uz reči podrške ostavio emotikon srca. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti