Njene reči gađaju u srce, ćerka Jelene Karleuše održala lekciju: Svi su me vređali, a onda...

Njene reči gađaju u srce, ćerka Jelene Karleuše održala lekciju: Svi su me vređali, a onda...

Autor: | 12/04/2021

8

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića Nika trenira fudbal u „Crvenoj zvezdi“. Poznatom klubu pristupila je početkom avgusta prošle godine, što je ponosna mama objavila na „Instagramu“, a sada nam je otkrila da je došlo vreme za prvi sportski intervju.

Pročitajte: Jelena Karleuša na ivici suza - Sklanjam decu iz bolesne atmosfere

instagram printscren

 

Jelena ne bi bila to što jeste da stvari prepušta slučaju, pa su njih dve krenule na „medijske pripreme“. Budući da ih je objavila na svom „Instastoriju“, saznali smo da, uprkos očevim genima, fudbal nije bio Nikin prvi izbor, već odbojka, ali kada je došla na trening, ne da nije bilo ohrabrenja, već se našla u veoma neprijatnoj situaciji. Detinje iskreno Nika je ispričala:

‒ Svi su me vređali. Ništa im nisam govorila, ali sam bila tužna. Bila sam debela i trebalo je da smršam. Posle sam išla na dijetu, smršala sam 12 kilograma, pa sam se opet ugojila...

Pročitajte: Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića ista majka - Uverite se i sami!

Usledio je Jelenin savet da ne kaže da se ponovo ugojila, već je dovoljno da stane kod „smršala sam“, a onda je dodala da je sada srećna što trenira fudbal.

Ne znamo da li će Nika u budućnosti biti zvezda ženskog fudbala ili će raditi neki drugi posao koji će podrazumevati prisustvo u javnom životu, ali jedno je sigurno – boljeg učitelja za davanje intervjua od svoje mame teško će naći.

Komentari (8)

Loading
Aki 13:19 12.04.2021
Odgovori

Svaka cas Nina, deca su sva dobra al roditelji koji nevole da se njihova deca vredjaju i zato ne trebaju niciju ni oni decu da vredjaju jer deca neka nemajuni da jedu a ne luksuznu gardarobu pa se oblace ono sto imaju da bi dosle na nastup a tvoja ih majka vredja sto se tako oblace .Ti Nina ne obradjaj paznju na druge gledaj sebe i guraj napred jer i ja sam majka koja ima cetiri cerke i njima to pricam ako smo siromasni imamo obraz i ponos i da guraju napred.

Nata 16:21 12.04.2021
Odgovori

Slatka si sve jedno bila bucka ili ne..imas milo lice curice..Samo napred..🙂

Biljana 18:59 12.04.2021
Odgovori

Bravo Nika, cestitam, budi vredna i uspesna kao tvoj tata i mama. Ziva bila♥️

Marijana 21:38 12.04.2021
Odgovori

Deca su joj divno vaspitana! Nisam njen fan, ali to je istina. Deca koju ona kritikuje sami to traže... Ja kao roditelj svoje dete ne bih sa 15 godina slala da ih razvlače na TV-u. Šta su tražili, to su dobili! Deca i tinejdzeri treba da su u školi, a ne u formatima tipa Zvezdice ...Parovi, Farma i sl.

Coka 14:20 13.04.2021
Odgovori

Bas preslatko detence, nek joj je sa srecom! Mora da se uci da ignorise svakojake ludake koji nemaju pametnijeg posla nego da, ni krivo ni duzno dete tako maltretiraju...

Miki 20:53 13.04.2021
Odgovori

Zdravo Nika,tebi svaka čast i nisi debela već si mnogo slatka i prijatna devojčica..mada jedno moraš reći mami...da manje vredja decu na zvezdama granda to seljaci to ološi i ostalo..život je takav da se sve vraća i to na ovom svetu...tebi sve najbolje Nika i budi uvek seećna i zadovoljna sobom a mama treba malo da razmisli jer stvarno greši sa tom decom..

Laki 13:25 14.04.2021
Odgovori

Imate li ista pametnije da radite, osim sto dižete rejting ovoj lenstini prljavih noktiju.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti