Svila koja klizi niz prste: Haljina Verice Rakočević stvorena je za vreo, letnji dan, prelepo (foto)

Svila koja klizi niz prste: Haljina Verice Rakočević stvorena je za vreo, letnji dan, prelepo (foto)

Autor: | 20/07/2022

0

Haljina Verice Rakočević privukla mnogo pažnje

Kada biste je ugledali na ulici, ovako s leđa, u laganoj letnjoj haljini kombinovanoj sa večnim “starkama”, verovatno biste pomislili “kako ova devojka ima dobar ukus!”. A onda bi se ona možda okrenula, pa biste shvatili da je pred vama niko drugi do...

Pročitajte: Da li je moguće da ove vitke noge gaze osmu deceniju - Poznatoj dami uspelo je nemoguće, zaustavila je vreme

Instagram

 

Svilena haljina Verice Rakočević idealna za leto

Verica Rakočević iskoristila je svoju savršenu liniju da lično reklamira novu kolekciju svilenih haljina, a fotografije na Instagramu koje je tim povodom objavila zaradile su gomilu komplimenata. “Divna, i kreacija i manekenka”, tek je jedan od njih.

Pročitajte: Snaja starija od svekrve - Majka Veljka Kuzmančevića prvi put u javnosti, upoznajte gospođu Dušanku (foto)

Instagram

 

Verica je nedavno proslavila 74. rođendan, ali joj toliko nikada ne biste dali. U njenom slučaju godine su zaista samo broj, a tajna nije u nekom eliksiru mladosti, već u – glavi.

- Genetika svakako ima svoju ulogu, a ja uz to i vežbam i zdravo se hranim. Meso jedem retko, bar jednom nedeljno u kući na meniju imamo ribu. Mozak mi radi 24 sata dnevno i ništa mi nije teško, stalno smišljam šta bih mogla da radim. I prezadovoljna sam. Moja deca i unuci su zdravi, imam divan brak i prijatelje – otkrila je jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još