Snežana Dakić za HELLO!: Laura je sa mnom prolazila kroz razne životne faze, nikad je nisam lagala

Snežana Dakić za HELLO!: Laura je sa mnom prolazila kroz razne životne faze, nikad je nisam lagala

Autor: | 28/08/2022

0

Snežana Dakić za HELLO! otkriva kako je sa ćerkom prebrodila najteže trenutke u životu

Kada se ovaj broj magazina HELLO! pojavi na kioscima, Snežana Dakić biće na Maldivima. U taj kraj sveta odvele su je poslovne obaveze, ali će svakako naći slobodnog vremena za uživanje.

Njena ćerka Laura, koja u septembru kreće u drugi razred gimnazije, ove godine letovala je sa svojim društvom, što bi se moglo smatrati važnim korakom na putu njenog osamostaljivanja. Snežana ne krije da u Lauru ima puno poverenje, ali iskreno priznaje da joj je žao što prethodnih meseci nije imala duži odmor, kako bi zajedno negde otišle.

Pročitajte: Dame u provodu, prvi put zajedno u javnosti - Ovo je majka Snežane Dakić (foto)

Nebojša Babić

 

Nekoliko dana ćete biti razdvojene. Jeste li joj dali “uputstva” šta da radi dok niste kod kuće?

‒ Ostao joj je zadatak da sredi svoju garderobu, da razdvoji ono što planira da nosi od odeće koja joj više nije potrebna, kao i da rastereti radni sto od starih svesaka i knjiga. U Beogradu će sa njom biti moja mama, a tu je i tata, tako da ona i naš pas Pupi neće biti same.

Pročitajte: Veliki korak - Laura Mikić na životnoj prekretnici, Snežana Dakić van sebe

Nebojša Babić

 

Ove godine prvi put je samostalno letovala. Jeste li je pustili mirne glave?

‒ Jesam, zato što znam da je odgovorna i zrela devojčica, a takvo je i društvo sa kojim je putovala. Njene sestre su tri godine starije, tako da je sve proteklo u najboljem mogućem redu. Inače, Laura je kao mlađa putovala u inostranstvo preko škole i sa plesnim klubom. Tada sam se baš brinula, ali sam “stisla petlju” i pustila je. Sada je lakše kad je porasla.

Nebojša Babić

Snežana Dakić za HELLO! - Delile smo sve, i razočaranje, i suze, i smeh

U kojoj meri ste bili iskreni i otvoreni prema njoj kad nastupe teški dani? Bilo ih je, nažalost, recimo kada ste se razveli od njenog oca.

‒ U vreme razvoda ona je imala osam godina i ja sam bila prilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikad je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranje, i suze, i smeh. Dešavalo se da me neko izda, a ja joj to otvoreno kažem i objasnim zašto se više ne družim sa tom osobom.

Pročitajte: Snežana Dakić - Nisam pustila Lauru u Mikinu školu, svi ti odnosi su mi poremećeni

Nebojša Babić

 

Kad govorimo o lošim periodima, desilo se da ostanete bez stalnog posla. Kako ste se postavili u toj situaciji?

‒ Nema negodovanja, samo gledanje napred, u budućnost. Primer joj dajem i tako što vidi da stalno nešto učim, čitam, usavršavam se. Kad stigne honorar, ja joj kažem: “Evo, ovo sam nam zaradila.” Stvarno je skromna i razumna. Ne voli da se rasipa, zna da ceni novac. Jasno joj je koliko se borim za naš životni standard kako bismo mogle i da putujemo, i da se lepo oblačimo, i da plaćamo velike životne troškove.

Nastavak intervjua sa Snežanom Dakić pročitajte u najnovijem broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka 26. avgusta 2022. godine

HELLO! 745

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti