Zar drugu devojku da preotmeš? Đina je zbog Vojaža ostavila fudbalera, a evo svih detalja romanse

Zar drugu devojku da preotmeš? Đina je zbog Vojaža ostavila fudbalera, a evo svih detalja romanse

Autor: | 25/08/2022

0

Đina Džinović i Vojaž otpočeli su vezu dok je ona još bila sa Andrejem

Đina Džinović uplovila je u romansu sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažom, u to više nema sumnje. Mladi par svaki slobodan trenutak provodi zajedno, a sada su isplivali novi detalji veze.

Kako “Kurur” prenosi Vojaž i Đina upoznali su se preko njenog bivšeg dečka, a Vojaževog druga, fudbalera Andreja Đurića koji ju je ostavio nakon što je saznao da je ona otpočela vezu sa Vojažem.

Pročitajte: Nije dugo patila - Đina Džinović ponovo zaljubljena, novi dečko je tu (foto)

TikTok printscreen

 

- Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se sa njim družio i pre nego što je Vojaž počeo da se bavi pevanjem. To je i sama Đina jednom priznala. On je njoj uvek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali. Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema “Crvenoj zvezdi” u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali, navodi neimenovan izvor za “Kurir” i dodaje.

Pročitajte: Zar sa tatinim kolegom?! On je novi dečko Đine Džinović (foto)

Instagram

 

- Dogovorili su se da se kriju neko vreme, i to najviše zbog Andreja, ali i Vojaževih fanova. Ona je molila Đurića da joj oprosti, priznala mu je da gaji emocije prema Mihajlu, i da je to jače od njh. Tada su i raskinuli. Odmah nakon toga Andrej je otpratio Đinu i svog dojučerašnjeg prijatelja Vojaža sa “Instagrama” i svuda ih blokirao. Ostao je u dobrim odnosima samo sa Đininim bratom Kanom, koga jedino prati na društvenim mrežama - piše “Kurir”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti