Srce ne bira! Marko Bijelić smuvao Anastasiju, uslikani zajedno u kolima

Srce ne bira! Marko Bijelić smuvao Anastasiju, uslikani zajedno u kolima

Autor: | 22/05/2024

0

On je zgodan, lep, bogat, uspešan i najveća je podrška majci poslednjih meseci. Marko Bijelić voli luksuzne automobile, vodi zdrav život i redovno trenira, teretana mu je fetiš, svira klavir, studira na prestižnom bečkom univerzitetu... San svake devojke, a i svaka majka bi ga poželela za zeta.

Dejan Milićević

 

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića ne voli da se eksponira, ali je, silom prilika, u poslednje vreme u centru pažnje.

Iako već godinama ni on ni njegova sestra Manuela ne žive u dvorcu Ebenfurt, već imaju stanove u Beču, Marko voli da svrati kod mame.

Pročitajte: Neočekivani obrt, advokati potvrdili - Toni Bijelić NIJE bivši muž Dragane Mirković

A ko je Marku najveća podrška tokom ovog turbulentnog perioda, razvoda roditelja? Pred Draganine koncerte u Beogradu prvi put je otkrio da u njegovom životu postoji neko važan, neko s kim može da se drži za ruke, što smo i videli na jednoj fotografiji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona se zove Anastasia Dijanović, bavi se grafičkim dizajnom, u junu puni 22 godine, a njen profil na Instagramu vrvi od fotografija sa lepih putovanja.

Marka nema ni na jednoj, verovatno zato što su odlučili da svoju ljubav ne eksponiraju na taj način.

Instagram

 

Devojka Marka Bijelića pojavila se i na Draganinom koncertu u Areni, što je bio gest koji je pevačicu sigurno dirnuo, jer se cela porodica, iako već razdvojena, trudila da ostavi utisak da je sve u najboljem redu.

A jednom prilikom, na pitanje da li utiče na izbor partnera njene dece, Dragana je ovako odgovorila:

– Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba. Meni je bitno da su moja deca srećna. Koga god da odaberu, ja ću biti najbolja moguća svekrva i tašta.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram @marko_vnm

Najnovije vesti