Čestitamo: Tamaru Dragičević i Petra Benčinu lepe vesti zadesile na letovanju (foto)

Čestitamo: Tamaru Dragičević i Petra Benčinu lepe vesti zadesile na letovanju (foto)

Autor: | 16/08/2021

1

Tamara Dragičević i Petar Benčina od prvog dana zajedničkog života funkcionišu kao uigran tim. Bez mnogo muke uspevaju da uklope poslovne obaveze i porodična zadovoljstva, a čini se da najviše uživaju kada sa decom odu na put.

Pročitajte: Kao sa razglednice - Sin Tamare Dragičević i Petra Benčine ukrao svu pažnju

Sin Tamare Dragičević i Petra Benčine uživao u divnoj proslavi 

Ovog leta obilaze suncem okupan Jadran, a na Pelješcu su proslavili drugi rođendan sina Lazara, koji je svećice gasio na obali mora. „Najlepše je na plaži“, napisala je Tamara u opisu porodične fotografije. Gorica Popović na to joj je u šali uzvratila: „Naravno da je najlepše, setite se Ade Bojane“, aludirajući na Tamarino i Petrovo venčanje koje su svojevremeno organizovali upravo na tom mestu.

Na pitanje kako su izabrali imena za decu, Petar je u jednom od intervjua za HELLO! otkrio:

- Ime Staša nam se dopalo jer u isti mah zvuči toplo i odsečno, retko je i, što je najvažnije, nije inspirativno za nadimke. Toga sam se uvek plašio. Lazar je dobio ime po mom dedi koji je uvek bio stub porodice, a i danas je iako ima dobar broj godina. Ne postoji član šire familije za koga nije učinio nešto dobro, gotovo da je ceo život tome posvetio. Ovo je bilo najmanje što sam mogao da uradim u znak zahvalnosti.

Komentari (1)

Loading
Marta 09:44 17.08.2021
Odgovori

Bravo za ovu divnu porodicu! Veoma je važno sačuvati porodične vrednosti, a u ovim vremenima veoma teško. Ovaj put razbijanja civilizacije, upravo ide preko porodice, propagirajući gej i homoseksualne izopačenosti. ZATO LJUDI, ČUVAJTE SVOJE PORODICE, UVEĆAVAJTE IH PRAVILNO UZGAJAJUĆI DECU, JER TO JE JEDINI NAČIN DA OPSTANEMO U OVOM LUDILU.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti