Obrazovan, zgodan i bogat: Možete li da pogodite ko je mladić sa fotografije? Mama mu je velika srpska muzička zvezda

Obrazovan, zgodan i bogat: Možete li da pogodite ko je mladić sa fotografije? Mama mu je velika srpska muzička zvezda

Autor: | 12/06/2022

0

Sin pevačice i biznismena, zaljubljenik u skup sport

Iako se ne bavi javnim poslom, niti ima želju da krene njenim putem, sin Dragane Mirković, Marko Bijelić, na dobrom je putu da joj „preotme“ popularnost.

Folk zvezda dugo je odolevala znatiželji javnosti koja nije krila želju da „upozna“ njenu decu, a odluku da ne objavljuje fotografije sina i ćerke pravdala je rečima da bi volela da imaju detinjstvo kao svi njihovi vršnjaci.

Pročitajte: Posluga otkrila šta se dešava u kući Dragane Mirković u Beču - Zapanjeni smo, nismo verovali šta radi

Luka Šarac

 

Marko i Manuela u međuvremenu su odrasli i krenuli za nekim svojim interesovanjima, a ponosna majka polako je počela da „spušta gard“, pa se tu i tamo pohvali. Uostalom, ima i dobre razloge za to.

Marko je napunio 22 godine i ne samo što je lepo vaspitan i školovan, već je i prilično zgodan mladić. Preko noći je dospeo u centar interesovanja, kako medija, tako i brojnih devojaka, i to zahvaljujući objavama Dragane Mirković na Instagramu.

Pročitajte: Neverovatno - Ćerka Dragane Mirković živi u dvorcu, ima poslugu i milione, a nećete verovati gde radi

Instagram

 

Marko je veliki zaljubljenik u automobile, kao i njegovi roditelji, ali je otišao korak dalje. Već nekoliko godina vozi auto-trke, mada je sve još na nivou hobija.

Pročitajte: Posle Majbaha za 8. mart, Toni Dragani priredio još jedan spektakl! Pogledajte privatne fotografije sa odmora iz snova

Instagram

 

„Ponosni tata“, napisala je Dragana uz fotografije na kojima se vidi kako Marko ulazi u automobil i kreće na start, dok ga tata Toni snima telefonom.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti