Ko bi se ovome nadao: Manuela donela neočekivanu odluku, Dragana Mirković nemoćna da bilo šta promeni

Ko bi se ovome nadao: Manuela donela neočekivanu odluku, Dragana Mirković nemoćna da bilo šta promeni

Autor: | 03/08/2022

2

Odluka Manuele Bijelić iznenadila

Dragana Mirković nije želela da eksponira decu tokom njihovog odrastanja, a ni oni sami nisu pokazivali želju da budu prisutni u medijima.

Situacija se, međutim, nedavno promenila. Marko i Manuela otključali su svoje profile na Instagramu i preko noći postali zvezde društvenih mreža.

Pročitajte: Dragana Mirković nikad iskrenije o Marku i Manueli - Gledali su me uplakanu, trebalo je možda da to sakrijem od njih

Instagram

 

Ako je neko i pomislio da Dragana, kao većina majki, pomalo preteruje kada kaže da joj je ćerka prava manekenka i da se vlasnici modnih agencija otimaju o nju, mogao je da se uveri u istinitost njenih reči.

Dvadesetogodišnja Manuela Bijelić izrasla je u pravu lepoticu, visoka je i vitka, a sudeći po fotografijama koje je objavljivala na Instagramu zanimaju je šoping i putovanja.

Pročitajte: Tanak struk, pune usne... Ćerka Dragane Mirković Manuela konačno otvorila Instagram (foto) 

Instagram

 

Ipak, samo nekoliko meseci pošto je otključala profil na popularnoj društvenoj mreži ćerka Dragane Mirković odlučila je da ga deaktivira. Nije poznato zašto je to učinila, tek nije isključeno da je shvatila da je biti anoniman često veći luksuz nego biti slavan.

Pročitajte: Čime se bavi sin Dragane Mirković? Marko studira na prestižnom univerzitetu, a na Instagamu pokazuje samo jedno

Instagram

 

Komentari (2)

Loading
Danica 18:00 03.08.2022
Odgovori

U svakom slučaju kasidol prednjači , oni iz sela u Beč , ali selo iz njih nikad. Dragana nikada nije imala facu dame , pogotovo pre operacije nosa , a tako i njena cerka. Samo fotosop je ponegde ulepsa, ali ovde na dinama Dubaija se vidi poreklo. Jedino što i ona i brat imaju divne zube.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti