Žikinu vilu napustila je posle razvoda: Zavirite u prelepi stan Dajane Paunović u kojem je sa sinom Dušanom pronašla mir (foto)

Žikinu vilu napustila je posle razvoda: Zavirite u prelepi stan Dajane Paunović u kojem je sa sinom Dušanom pronašla mir (foto)

Autor: | 06/08/2022

0

Dom Dajane Paunović uređen je sa puno ljubavi i pažnje

Kada se 2017. godine razvela od Žike Jakšića, Dajana Paunović je sa sinom Dušanom napustila porodičnu kuću. Neko vreme su boravili kod njenih roditelja, a danas žive u moderno opremljenom stanu u naselju Filmski grad.

Pročitajte: Dva puta je napravio istu grešku - Posle pet godina Žika Jakšić otkrio pravi razlog razvoda

Instagram

 

Dajana je u međuvremenu promenila i posao, otišla je sa Pink televizije i usmerila karijeru u drugom pravcu. Prvo je postala članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda, a zatim je osnovala i Fondaciju koja ima za cilj da ženama pruži podstrek u svim sferama života.

Pročitajte: Suze radosnice presrećne majke - Dajana Paunović podelila divne vesti, Dušan je načinio veliki korak

Instagram

 

Iako poslednjih godina vešto krije svoju privatnost, Dajana s vremena na vreme objavi fotografije iz stana koji deli sa desetogodišnjim sinom.

Pročitajte: Moćna žena! Mali stan proširila u luksuzni dupleks - Ovde Dajana Paunović sa sinom živi nakon razvoda od Žike (foto)

Instagram

 

Dom Dajane Paunović ispunjen je moderno dizajniram belim nameštajem. Dozu raziganosti daju komadi u boji, kao što je svetlo plava fotelja od pliša ili udoban teget dvosed.

Pročitajte: Koliko su samo bili srećni - Ovako su Dajana i Žika Jakšić izgledali na svom gala venčanju, prelepe fotografije

Instagram

 

Detalji, poput lampi i svećanjaka, su beli i srebrni, a poseban šarm luksuznom stanu daju moderne tapete.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti