Sin je uspeo ono što niko nije, Dajana otkrila istinu o odnosu sa Žikom: Zauvek će ostati tako

Sin je uspeo ono što niko nije, Dajana otkrila istinu o odnosu sa Žikom: Zauvek će ostati tako

Autor: | 21/03/2022

0

Žika i Dajana - Istina o odnosu posle razvoda

Dajana Paunović važi za mladu poslovnu ženu koja je pored brojnih obaveza posvećena majka desetogodišnjem Dušanu koga je dobila sa producentom Žikom Jakšićem. Iako nisu uspeli da sačuvaju brak, nekadašnja voditeljka za novi broj magazina Gloria otkriva da će bivšeg muža zauvek gledati kao člana porodice. 

Pročitajte: Suze radosnice presrećne majke - Dajana Paunović podelila divne vesti, Dušan je načinio veliki korak

Miloš Nadaždin

 

‒ Učestvujem potpuno u Dušanovom odrastanju, baš kao i čitava porodica. On nam je centar sveta i naša najveća motivacija i pokretač. Napunio je nedavno deset godina i kao veliki obožavalac Crvene zvezde rođendan je proslavio na stadionu Rajko Mitić. Osim brojnih iznenađenja koja smo mu priredili, najveće je bilo to što je dobio čestitke od Dušana Vlahovića, Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića – ispričala je Dajana i otkrila u kakvim je odnosima ostala sa Žikom posle razvoda.

Pročitajte: Koliko su samo bili srećni - Ovako su Dajana i Žika Jakšić izgledali na svom gala venčanju, prelepe fotografije

Dragan Gajić

 
 

‒ Mi ne samo da smo imali civilizovani razlaz nego imamo i najdivniji odnos na svetu, kao dve osobe koje su živele zajedno, delile lepe i manje lepe trenutke i dobile najdivnije dete. Sina čuvamo i pazimo kao oči u glavi i dalje smo jedna velika porodica i to će zauvek ostati tako. Mislim da živimo skladnije, lepše i bolje nego dvadeset odsto ljudi koji su u braku ‒ zaključila je bivša supruga Žike Jakšića. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti