Novi dečko Dajane Paunović više nije tajna, ali evo i šta Žika Jakšić misli o njemu

Novi dečko Dajane Paunović više nije tajna, ali evo i šta Žika Jakšić misli o njemu

Autor: | 29/01/2021

5

Novi dečko Dajane Paunović već neko vreme nije tajna. Voditeljka je na samom početku 2021. godine priznala da je, osim na poslovnom, veoma srećna i na privatnom planu. U razgovoru za magazin "Story" Dajana je otkrila da li planira da ponovo stane na ludi kamen, i kako ju je muškarac, zbog koga ne skida osmeh sa lica, osvojio.

- Čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života. Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je do tih naslova došlo slučajno, a možda i zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu niti želim od nje da bežim - vidno srećna je rekla Dajana u intervjuu za magazin "Story". A sada je po prvi put za medije i Žika Jakšić komentarisao emotivni život bivše supruge. 

Pročitajte: Novi dečko Dajane Paunović glavna tema u medijima, oglasila se voditeljka


ATA Images

 

- Dajana je mlada i uspešna žena koja ima sva prava ovog sveta da bude voljena, da uživa i da bude srećna. Nas dvoje smo u odličnim odnosima. Priznaću vam da ja znam za njenu vezu od samog početka, ali umem da čuvam tajnu. Tako da niti komentarišem nešto niti je odajem. A što se tiče mog ljubavnog života, reći ću samo da nisam sam i da nisam usamljen, trenutno mi je veoma dobro - bio je iskren Žika u razgovoru za "deToxic". 

Pročitajte: Fotografija koja je zbunila javnost - Dajana Paunović i Žika Jakšić ponovo zajedno?

ATA images

 

 

Komentari (5)

Loading
Krusevac 18:56 29.01.2021
Odgovori

S obzirom da je bila sa Žikom vidi se da nije baš bistra i da juri samo pare.Kriterijum nema i kod nje ima šanse svako sa parama

Milanka Kojčinovič 08:14 30.01.2021
Odgovori

Oni su dvoje ljudi, koji su ostavili dubok trag u mom životu,. Zaslužuju da budu sretni.

Stipezivkov 11:53 31.01.2021
Odgovori

Hvala bogu da pomirili zika je bin covek svaku kucu se drukgcije kuva imadu dete

hellomagazin.rs hellomagazin