Koliko su samo bili srećni: Ovako su Dajana i Žika Jakšić izgledali na svom gala venčanju, prelepe fotografije

Koliko su samo bili srećni: Ovako su Dajana i Žika Jakšić izgledali na svom gala venčanju, prelepe fotografije

Autor: | 28/01/2022

1

Dajana i Žika Jakšić bili su prelep par

‒ Posle dve godine zabavljanja, producent „Granda“ Saša Jakšić Žika i pevačica i voditeljka Dajana Paunović krunisali su brakom svoju veliku ljubav ‒ pisali su mediji u oktobru 2010. godine. 

Arhiva Hello!

 

Mladenci su se na večnu ljubav zakleli u „Crkvi svetog Vasilija Ostroškog“, na Bežanijskoj kosi, a zatim su za sto dvadeset zvanica organizovali svadbeno veselje u prestižnom beogradskom hotelu, gde su sklopili i građanski brak. 

Pročitajte: Dajana Paunović - Volela bih da postanem i majka devojčice

Arhiva Hello!

 

‒ Odlučili smo se za crkvu na Bežanijskoj kosi, zato što živimo blizu i zato što nam se sviđa kako izgleda hram ‒ pojasnio je Žika, koga deceniju kasnije gledamo kao domaćina muzičke emisije „Nikad nije kasno“, dok se njegova supruga posle voditeljske karijere posvetila društvenom angažmanu u okviru humanitarne organizacije koju vodi.

Arhiva Hello!

 

‒ Nisam osetio da me je Dajana zgazila u crkvi posle venčanja, kako bi ona vodila glavnu reč u braku, ali ona tvrdi da jeste, dok me je na građanskom venčanju zgazila jače i toga se dobro sećam. Nije mi žao jer nemam ništa protiv toga da žena bude glavna u kući ‒ pričao je tada Žika Jakšić.

Pročitajte: Žika Jakšić- Možda sam ja bio kočnica Dajani da ostvari neke želje i talente

Arhiva Hello!

 

Kumovi su im bili Saša Popović i Ilda Šaulić, a kako je među gostima bilo mnogo kolega sa estrade za mikrofonom su se smenjivali vrsni pevači: Ana Bekuta, Aco Pejović, Saša Matić, Aca Lukas, Dragan Kojić Keba, Suzana Jovanović... Svadbeno veselje počelo je uz muziku orkestra Aleksandra Sofronijevića, a mladenci su umesto prvog plesa odigrali kolo, koje je poveo mladoženja. 

Arhiva Hello!

 

Dve godine kasnije dobili su sina Dušana, a posle sedam godina zajedničkog života svako je krenuo na svoju stranu. Uprkos bračnim nesuglasicama, nastavili su da neguju prijateljski odnos, ponajviše zbog sina o kome brinu udruženim snagama.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti