Dajana Paunović o novom emotivnom partneru govori retko, a evo šta je sada otkrila

Dajana Paunović o novom emotivnom partneru govori retko, a evo šta je sada otkrila

Autor: | 03/01/2021

0

Voditeljka Dajana Paunović u 2021. godini očekuje nove poslovne izazove, a kako bi hrabro grabila ispred sebe, ima podršku roditelja, sina Dušana i emotivnog partnera, čiji identitet nije želela da otkriva, ali je priznala da je ludo u njega zaljubljena.

Dajana Paunović već neko vreme naporno radi na svojoj karijeri i sada otkriva kako se njen život promenio od kada beleži profesionalne uspehe.

Pročitajte: Dajana Paunović - Nisam žena kojoj pažnja muškaraca prija i koja bez toga ne može

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

- Dok sam bila udata, nisam radila. Suprug je beležio profesionalne uspehe i donosio prihod, što mi je pružalo materijalnu sigurnost. Međutim, danas, kada zarađujem, osećam se lepše. Raspolažem sama svojim vremenom i novcem, zbog čega imam potrebu za napretkom. Istina je da novac i uspeh ne mogu kupiti sreću, ali nesreću čine mnogo ugodnijom. Zato sam za osnaživanje žena. Želim da, osim materijalno, postanu bogate znanjem, duhovno, psihološki...

U razgovoru za magazin "Story" Dajana je otkrila da li planira da ponovo stane na ludi kamen, i kako ju je muškarac, zbog koga ne skida osmeh salica, osvojio.

- Čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života - rekla je Dajana i otrkila da li bi ponovo "stala na ludi kamen".

Pročitajte: Dajana Paunović - Volela bih da postanem i majka devojčice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

- Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je do tih naslova došlo slučajno, a možda i zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu niti želim od nje da bežim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram