Fotografija koja je zbunila javnost: Dajana Paunović i Žika Jakšić ponovo zajedno?

Fotografija koja je zbunila javnost: Dajana Paunović i Žika Jakšić ponovo zajedno?

Autor: | 11/01/2021

1

Dajana Paunović i Žika Jakšić stavili su tačku na svoj sedam godina dug brak, ipak, sin Dušan nikada im neće dozvoliti da stave tačku i na svoj odnos.

Iako je voditeljka nedavno otkrila da je ponovo emotivno srećna i da je u njenom životu konačno otpočelo neko novo poglavlje, to nikako ne znači da je sa Žikom prekinula svaki kontakt.

– Čovek koji mi je dotakao dušu više je nego snažan, hrabar i pametan. Ljubav s njim mogu da opišem kao udar groma, a ta emocija odslikava svaki dan mog života – rekla je Dajana za "Story".

Pročitajte: Dajana Paunović o novom emotivnom partneru govori retko, a evo šta je sada otkrila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

I dok su mnogi njenu novu ljubav protumačili i kao povod za sukob sa bivšim suprugom, usledio je demanti. Naime, Dajana Paunović i Žika Jakšić pojavili su se zajedno na snimanju emisije "Nikad nije kasno", a nekoliko puta su se čak zajedno i fotografisali.

Iako u njenom životu sada postoji novi muškarac, Dajana ne može da prekine odnos koji ima sa Žikom, jer njih dvoje veže nešto jače od svega, njihov sin.

Jednom prilikom Dajana je otkrila da među njima nema i ne može biti "zle krvi", a fotografije koje su izazvale pometnju na društvenim mrežama definitivno su dokaz za to.

Pročitajte: Progovorila nakon razvoda - Dajana i Žika Jakšić zajedno proslavili rođendan sina

- Moj bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život. Čuvamo jedno drugo. Mi nismo bračni partneri, nismo jedno za drugo, ali smo roditelji istog deteta. Najveća Dušanova sreća jeste da se mi volimo. Ali i da nemamo sina, mi bismo jedno drugo poštovali jer smo proveli jedan izvestan period zajedno i mene asociraju samo lepe stvari na to vreme  - rekla je jednom prilikom za "Blic" Dajana.

Komentari (1)

Loading
Jasna 13:26 29.01.2021
Odgovori

Veliko poštovanje za Dajanu i Žiku , njihov odnos posle razvoda braka , dobar primer za sve ljude !

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti