Dajana Paunović napustila "Svitanje", više nije deo "Pink" televizije

Dajana Paunović napustila "Svitanje", više nije deo "Pink" televizije

Autor: | 12/02/2021

1

Dajana Paunović napustila je popularni jutarnji program"Svitanje", koji je vodila sa kolegom Nemanjom Velikićem. Kako pišu domaći mediji, Televizija "Pink" rešila je da ugasi jutarnji program "Svitanje", te od danas Dajana više nije deo ružičastog jata.

Pročitajte: Novi dečko Dajane Paunović više nije tajna, ali evo i šta Žika Jakšić misli o njemu

foto ATA Images

 

 

Kako navodi dobro obavešten izvor za "Blic", Dajana i čelni ljudi sa "Pinka" sporazumno su se rastali. O odlasku sa ove televizije, Dajana je rekla:

U želji da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođenja u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio i vlasnik TV Pink Željko Mitrović - rekla je ona i dodala:

- Namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu.

 

Dajana Paunović odlazi, Srđan Predojević dolazi na "Pink"

Dajana Paunović napustila je "Pink", ali je na ružičastu televiziju vraća Srđan Predojević. Povratak Sređana Predojevića biće u sklopu informativnog programa, ali u do sada neviđenom obliku. Uskoro će početi sa radom novi Pinkov informatvni kanal, „Vesti“, a osim što je Srđan jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom.

Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža. Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće atraktivna Jutjuberka Sara Stanković.Pored Srđana, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa.

Pročitajte: Dajana Paunović o novom emotivnom partneru govori retko, a evo šta je sada otkrila

 

 

Da li je ovaj veliki projekat bio razlog gašenja "Svitanja", i prekida saradnje sa Dajanom Paunović, ostaje da vidimo. 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti