Veliko slavlje u dvorcu Ebenfurt: Manuela Bijelić podelila prelepe vesti, Dragana i Toni preplavljeni srećom i ponosom (foto)

Veliko slavlje u dvorcu Ebenfurt: Manuela Bijelić podelila prelepe vesti, Dragana i Toni preplavljeni srećom i ponosom (foto)

Autor: | 30/06/2022

1

Ćerka Dragane Mirković diplomirala

Od trenutka kada se pridružila Instagram porodici i dospela pred oči javnosti, ćerka Dragane Mirković ne prestaje da privlači pažnju. Manuela Bijelić godinama je izbegavala eksponiranje, pa nas je sve zateklo u kakvu je lepoticu izrasla.

Pročitajte: Sad je jasno zašto ih je krila - Sin i ćerka Dragane Mirković preko noći postali zvezde društvenih mreža (foto)

Instagram

 

Iz doma porodice Mirković-Bijelić juče su stigle prelepe vesti. Manula je diplomirala, što je njene roditelje učinilo više nego ponosnim.

Prvi se na Instagramu oglasio tata Toni koji je zajedničkom fotografijom ćerki čestitao na velikom uspehu.

“Tatina lutka”, kratko je napisao.

Pročitajte: Obrazovan, zgodan i bogat - Možete li da pogodite ko je mladić sa fotografije? Mama mu je velika srpska muzička zvezda

Instagram

 

Potom je usledila i čestitka mame Dragane Mirković. Folk zvezda objavila je na svojim Instagram-pričama ćerkinu fotografiju, kao i tortu na kojoj je uz diplomsku kapu pisalo “Čestitamo, Manuela”.

Pročitajte: Neverovatno - Ćerka Dragane Mirković živi u dvorcu, ima poslugu i milione, a nećete verovati gde radi

Instagram

 

Porodična proslava upriličena je u dvorcu Ebenfurt, koji je u vlasništvu Dragane Mirković i njenog supruga.  

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti