Opasna crnka: Ćerka Dragane Mirković konačno otvorila Instagram, ovo je Manuela (foto)

Opasna crnka: Ćerka Dragane Mirković konačno otvorila Instagram, ovo je Manuela (foto)

Autor: | 09/06/2022

4

Ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića Manuela (20) oduvek je govorila da ne želi da bude deo javne scene i da se njene fotografije nalaze na društvenim mrežama. Roditelji su njenu želju ispoštovali, ali javnost uprkos tome jedva čeka da čuje šta se novo dešava u životu dece popularne pevačice.

Sada će svima srce zaigrati jer je Manuela odlučila da više ne živi povučeno, već je poklekla pred trendovima i otvorila profil na Instagramu.

Pročitajte: Neverovatno - Ćerka Dragane Mirković živi u dvorcu, ima poslugu i milione, a nećete verovati gde radi

Ćerka Dragane Mirković izrasla je u prelepu devojku, a njena crna kosa, pune usne i krupne oči dokaz su da je majčina kopija.

Instagram

 

Manuela obožava putovanja, o čemu svedoče i brojne fotografije sa luksuznih svetskih destinacija.

Pročitajte: Dragana Mirković nikad iskrenije o sinu Marku i ćerki Manueli - Gledali su me uplakanu, trebalo je možda da to sakrijem od njih

Instagram

 

Dragana Mirković, koja poseduje milione i u Austriji živi u pravom dvorcu, priznala je da su njena deca veoma skromna. Posebno je interesantno čime se njena ćerka bavi uprkos bogatstvu koje porodica ima.

‒ Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko je studirao ekonomsko pravo, a zanimljivo je da je Manuela dok je završavala srednju školu radila na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana u emisiji „Prvi red“ i prijatno iznenadila ovom izjavom.

Instagram

 

 

Komentari (4)

Loading
Miki 16:17 11.06.2022
Odgovori

Bilo jednom jedno drvo koje izraste do nebesa I koje svi volesmo k'o svoje. Ali ništa nije večno. Nažalost.

Biljana 23:52 12.06.2022
Odgovori

Deca su im prelepa.Imaju pravo kao i ostali da žive slobodno.Nek uzivaju, nisu nikom oteli.Obozavam da slušam Draganu jos od detinjstva.Sada više slusam stranu muziku,ali bez njenih pesama se ne može.Nisam bila u prilici da budem na njenom koncertu,a volela bih i da je vidim uzivo.Odrasla uz njene pesme.Najlepse su!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti