Sve su to zakuvali Marko i Manuela: Dragana Mirković se odmah uhvatila za telefon

Sve su to zakuvali Marko i Manuela: Dragana Mirković se odmah uhvatila za telefon

Autor: | 14/12/2023

0

Deca Dragane Mirković dala svoje mišljenje

Pred koncert u Beogradu Dragana Mirković objavila je novu pesmu – ništa neobično, reklo bi se. Ali ime sa kojim je sarađivala na numeri „Kriva” definitivno niko nije očekivao.

Instagram

 

Pesma „Kriva” nastala je u saradnji sa Cobijem, producentom i reperom koji je pravi hitmejker. Sudar dve generacije, kom se niko nije nadao, a ishod je više nego zadovoljavajuć.

Pročitajte: Veliko slavlje u Beču - Marko i Manuela rasplakali Draganu, svaka majka živi za ovu sreću FOTO

Legendarna pevačica je rekla da su njena deca najzaslužnija za ovu saradnju, jer su dobro upoznati s modernim tokovima i popularnim imenima. Posavetovali su je da pozove popularnog repera i odmah ugovorili saradnju.

Instagram

 

– Najzaslužniji za sve su Marko i Manuela. Oni često izlaze sa društvom i upućeni su u modernu muziku. Ja sam ranije slušala Cobija i izuzetno mi se sviđalo sve što radi, ali oni su bili prvi koji su postavili pitanje: A zašto ga ti ne pozoveš da uradite nešto zajedno. Iskreno, pre toga mi ni na pamet ne bi palo da je tako nešto moguće. Kada smo se sreli prvi put, Marko je čak bio sa mnom i posle nekoliko minuta bilo je kao da se poznajemo godinama. Sve dalje teklo je savršeno, i konačan rezultat je pred publikom – ispričala je Dragana.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti