Mala je kao lutka: Mina Nedović prvi put pokazala ćerku neobičnog imena

Mala je kao lutka: Mina Nedović prvi put pokazala ćerku neobičnog imena

Autor: | 02/11/2023

0

Ćerka Mine i Nemanje Nedovića je kao šećer

Mina i Nemanja Nedović ovog juna postali su roditelji. Košarkaš i njegova prelepa supruga manekenka dočekali su devojčicu, kojoj su dali neobično ime - Talia.

Ata Images

 

– Kada su saznali da je u drugom stanju, Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe kako treba, prvi kvartal trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja – rekao je svojevremeno izvor za „Blic”.

Pročitajte: Sudbonosno "da" po drugi put - Svi detalji bajkovitog venčanja Nemanje Nedovića i Mine Milutinović (foto)

Mina je odlučila da danas podeli emotivnu scenu iz doma Nedovića. Objavila je snimak kako nežno drži Taliju, dok je devojčica potpuno mirno uživala u maminom zagrljaju.

Na snimku je manekenka napisala da je ovo prava bezuslovna ljubav, i svi su se raznežili na ovaj prelepi trenutak.

Instagram

 

Podsetimo, košarkaš i manekenka sklopili su 2020. godine građanski brak i organizovali intimno slavlje, dok su se u avgustu 2022. venčali u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje, a ubrzo nakon toga Mina je ostala u drugom stanju.

Pročitajte: Mali je isti tata - Milica Rađen prvi put na letovanju sa sinom Aleksejem, kakva uživancija

Na zabavi darivanja za bebu, poznatijoj kao „bejbi šauer" u jednom prestoničkom restoranu, gde su okupili svoje prijatelje i članove porodice, javnost je saznala da će devojčica poneti ovo ime grčko-latinskog porekla, nastalo je od latinske reči thalia što znači cvetanje, bujanje, grčke reči thaleia što predstavlja muzu, srž.

instgaram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti