Zavirite na proslavu darivanja bebe Nemanje Nedovića i Mine Milutinović:  Košarkaš i manekenka odabrali neobično ime za devojčicu FOTO

Zavirite na proslavu darivanja bebe Nemanje Nedovića i Mine Milutinović: Košarkaš i manekenka odabrali neobično ime za devojčicu FOTO

Autor: | 17/05/2023

1

Nemanja Nedović i Mina Milutinović otkrili pol bebe

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova lepa supruga, manekenka Mina Milutinović, 2020. godine sklopili su građanski brak i organizovali intimno slavlje, dok su se u avgustu 2022. venčali u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje. 

Dušan Marčeta, Ana Marković

 

Nakon vesti o venčanju, početkom ove godine stigla je još jedna - Mina i Nemanja postaju roditelji!

- Kada su saznali da je u drugom stanju, Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe kako treba, prvi kvartal trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja - rekao je tada izvor za Blic.

Pročitajte: Zdravo, svete! Ana i Bastijan pokazali trećeg sina, na preslatkom snimku prvi put i Luka i Leon VIDEO

Dušan Petrović

 

Mina će na svet doneti devojčicu, a budući roditelji već su izabrali ime za naslednicu i ona će se zvati Talia, ime grčko-latinskog porekla nastalo je od latinske reči thalia što znači cvetanje, bujanje, grčke reči thaleia što predstavlja muzu, srž.

Inače, Nemanja i Mina juče su organizovali darivanje za bebu, poznatije kao "Bejbi šauer" u jednom prestoničkom restoranu, gde su okupili svoje prijatelje i članove porodice.

Pročitajte: Nemanja Nedović potvrdio lepe vesti, trudna supruga Mina blista u zagrljaju budućeg tate FOTO

instgaram

 

instgaram

 

 

Komentari (1)

Loading
Simona 18:08 17.05.2023
Odgovori

Koja glupost! Darivanje za bebu? Ne razumem zašto se preuzimaju neki američki običaji, potpuno idiotski. Ime neću da komentarišem. Svako ima pravo da odlučuje o svom detetu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti