Stižu rode! Mina Milutinović i Nemanja Nedović čekaju bebu

Stižu rode! Mina Milutinović i Nemanja Nedović čekaju bebu

Autor: | 19/01/2023

0

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova lepa supruga, manekenka Mina Milutinović, čekaju prvo dete, a ova vest neizmerno je usrećila i njihove najbliže. Budući da je reč o ranoj trudnoći, lepe vesti podelili su samo sa porodicom i najbližim prijateljima.

Pročitajte: Sudbonosno DA po drugi put - Svi detalji bajkovitog venčanja Nemanje Nedovića i Mine Milutinović FOTO

Hellomagazin

 

- Kada su saznali da je u drugom stanju, Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe kako treba, prvi kvartal trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja - kaže izvor za Blic i dodaje:

- Mina nije razmažena trudnica. Pokušava da Nemanju isprati, pa je išla i na sportske događaje na kojima je pozvan on. Jedno drugome su velika podrška. Nemanja je prati i na preglede i vode računa da trudnoća protekne u najboljem redu.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje, dok su se u avgustu 2022. venčali u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Marčeta, Ana Marković

Najnovije vesti