Anđela Jovanović i naš poznati sportista u vezi, glumica potvrdila: Istina je! (foto)

Anđela Jovanović i naš poznati sportista u vezi, glumica potvrdila: Istina je! (foto)

Autor: | 04/01/2021

0

Dečko Anđele Jovanović tema je koja javnost već duže vreme zanima. Šuškalo se da je njeno srce zarobio naš zgodni sportista, a napisi su bili istiniti. Anđela već nekoliko nedelja uživa u ljubavi s atletičarem Mihailom Dudašem. Naime, glumica i sportista dočekali su zajedno prve dane nove godine, a nakon što su boravili na Zlatiboru kod njenog oca Dragana Gagija Jovanovića, uputili su se na Jahorinu, gde uživaju u zimskim čarolijama.

- Ljubav između njih se dogodila potpuno spontano. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli da se dopisuju i posle nekoliko dana započeli su vezu. Shvatili su da im je lepo zajedno, te da uživaju u svim aktivnostima i razgovorima, da imaju ista interesovanja. Gotovo da se ne razdvajaju poslednjih nedelja. S obzirom na to da Mihail nema veliki broj sportskih obaveza, te isto tako ni Anđela nema snimanja i proba za vreme praznika, spakovali su kofere i zaputili se prvo na Zlatibor. Tamo ih je ugostio Gagi u svojoj vikendici, gde provodi najveći deo vremena kada nije u Beogradu. Zajedno s njima bila je i Branka Pujić, koja je upoznala novog dečka svoje mezimice - otkriva izvor blizak glumici za "Blic".

Pročitajte: Potpuno neočekivano - Anđela Jovanović menja profesiju?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mihail Dudaš (@mihaildudas)

- Oboje obožavaju skijanje, te su zato došli doneli odluku da će se najbolje provesti na Jahorini. Tamo će provesti nekoliko dana, a potom će se vratiti u Beograd, gde će svako nastaviti sa svojim poslovnim obavezama. Svakako oni ne žele preterano da se eksponiraju u javnosti, već žele maksimalno da uživaju u ljubavi - zaključio je izvor za "Blic".

Anđela je i potvrdila ove navode.

- Istina je, neću da poričem. Zabavljamo se već neko vreme i ostalo bih zadržala samo za nas dvoje i najbliže - potvrdila je glumica.

Anđela je više od godinu dana bila u vezi sa Markusom, dečkom kojeg je upoznala u Londonu, ali je na tu ljubav očigledno u tajnosti stavljena tačka.

Pročitajte: Anđela Jovanović - Teško mi je u Londonu, volela bih da se vratim u Beograd

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M. M./ATAImages; Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti