Ovde stanuje ljubav: Zavirite u moderan dom Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša FOTO

Ovde stanuje ljubav: Zavirite u moderan dom Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša FOTO

Autor: | 01/07/2023

0

Dom Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša 

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš venčali su se 17. juna u prisustvu porodice i prijatelja i tako na najlepši mogući način krunisali svoju višegodišnju ljubav.

Mrdja Lovers Studio

 
 

Lepa glumica i proslavljeni atletičar, osvajač brojnih odličja, prvu zajedničku kafu popili su 2020. godine i nije im trebalo mnogo vremena da shvate da su rođeni jedno za drugo.

Pročitajte: Anđela Jovanović slomljena odlukom roditelja - Ponosna sam na njih sto su i toliko izdržali

Ubrzo su počeli da žive zajedno, a svoj dom u širem centru grada uradili su u modernom, ali i mladalačkom duhu.

Instagram

 

Instagram

 

Iako se oko svega dogovaraju i zajedno obavljaju sve obaveze, Anđela iskreno priznaje da joj Mihail, kao pravi džentlmen, dopušta da vodi glavnu reč.

Pročitajte: Sudbonosno da u tajnosti - Udala se ćerka Gagija Jovanovića

Svetao stan, koji krasi prostrana terasa, mladi bračni par deli sa umiljatim kućnim ljubimcem po imenu Miki, koji ih često prati i na putovanjima. Nameštaj je jednostavan i funkcionalan, pastelnih boja, a u svakom kutku mogu se videti saksije sa cvećem.

Instagram

 

Instagram

 

U savremeno opremljenoj kuhinji, sa belim elementima, Anđela i Mihail provode podjednako vremena. Oboje vole da kuvaju, a nađe se vremena i za neki selfi.

Instagram

 

Popularna glumica ne krije da sama čisti podove i pere prozore, ali kao i svaki umetnik vešto spaja lepo i korisno, pa dok obavlja kućne poslove rado zapeva neku od omiljenih pesama, uz adekvatnu koreografiju. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti