Anđela Jovanović za "Hello!": Bez ljubavi sve je ništa

Anđela Jovanović za "Hello!": Bez ljubavi sve je ništa

Autor: | 19/02/2021

0

Anđela Jovanović za "Hello!" o najvažnijim ljudima u njenom životu i visokim kriterijumima koje je atletičar Mihail Dudaš vrlo lako ispunio...

 

Proteklog meseca većina tekstova o Anđeli Jovanović počinjala je pitanjem “da li znate s kim je mlada glumica u vezi”, a malo pre toga pisalo se da “menja profesiju”. Sada znamo da ljubav sa atletičarem Mihailom Dudašem traje pola godine i da o promeni posla nema ni govora, mada je jako ponosna što je njena pesma “Više nisam svoja” zvanični saundtrek druge sezone serije “Južni vetar”. Iako ostavlja mogućnost da u nekom trenutku muzika u njenom životu dobije primat, kaže da te dve strasti ne isključuju jedna drugu, te da gluma nikada neće biti potisnuta.

Pročitajte: Anđela Jovanović i naš poznati sportista u vezi, glumica potvrdila - Istina je! 

Hello!

 

 

‒ Celog života komponujem, klavir sviram od detinjstva, ali nikada nisam bila od onih koji vole da zapevaju kada sa prijateljima izađu u grad. Baka i deka su moja publika, bez obzira na to šta radim. Kad gostujem u nekoj emisiji, dok idem ka studiju javim im da gledaju, a čim završim, zovem ih da čujem utiske. 

Vaš tata je jednom prilikom rekao: „Često kažem da je Branka moj bog. Imao sam veliku sreću što sam je sreo, a možda sam to i zaslužio.“ Da li ste rasli s mišlju da jednog dana treba da nađete muškarca koji će tako govoriti o vama?

‒ Nisam, ali sam srećna što sam odrasla u porodici punoj ljubavi i razumevanja. Svako ko ima dugogodišnje prijateljstvo ili ortakluk, a kamoli vezu ili brak, zna koliko je razumevanja za to potrebno. Kad se udaješ za nekoga, ti ga i pred Bogom i pred zakonom činiš delom svoje porodice. On postaje deo tebe. Danas se stvari ne posmatraju tako, ali za mene je brak zaista sveta zajednica u kojoj ti svojom odlukom deliš brige, radosti, novac, donosiš važne izbore. U velikoj meri zavisiš od te osobe i ona od tebe, a kad dođu deca, postajete odgovorni za njihov život. Odluka s kim ćeš imati dete je najznačajnija koju žena ili muškarac mogu da donesu.

Pročitajte: Ozbiljan korak u vezi Anđele Jovanović - Porodica ne skriva oduševljenje!

Luka Šarac

 

 

Brak od skoro trideset godina, pogotovo u istom poslu, jako je teško održati. Uz roditelje sam naučila da je to ono što želim. Daleko od toga da mislim da moj brak treba da bude identičan, jer niti sam ja Branka, niti u budućem suprugu tražim kopiju Dragana, ali postoje stvari bez kojih ne bih mogla, a to su razumevanje i ogromno poštovanje. Za mene je poštovanje najčistiji oblik ljubavi. Roditelji su se prema meni odnosili s poštovanjem i kad sam bila vrlo mala. Zato i kad osetim nesigurnost, podsvesno znam da postoji „stub sigurnosti“ koji mi je usađen još dok sam bila dete. Njih dvoje su me naučili da vredim, da sam dobra osoba, dobar čovek.

Anđela Jovanović ne krije koliko je srećna u ljubavi 

Mihail je morao da ispuni visoke kriterijume.

‒ On ih apsolutno ispunjava. Nema stvari koju bih mu, bar do sada, zamerila, a budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovih pola godine jako smo se dobro upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu reči.

Privatna Arhiva

 

 

U novinama se nedavno mnogo pisalo o njegovom upoznavanju sa Brankom i Draganom, a pomenuli ste da ga znaju i vaši baka i deka. Da li je to bio “prijemni” pred kompletnom porodicom?

‒ Često idem kod bake i deke, da ih vidim, da im nešto odnesem, da pojedem jelo koje su spremili s puno ljubavi. Mislim da sam već posle dve nedelje našeg zabavljanja kod njih svratila sa Mihailom. Odmah su ga zavoleli, a mamu i tatu upoznao je posle našeg trećeg ili četvrtog izlaska. Nije bilo svečanog predstavljanja, niti “dođi na ručak”. Pred roditeljima nemam šta da krijem, a rekoh da je Mihailo divan, lepo vaspitan dečko, pa mi je bilo drago da ih upoznam s njim.

Neobično je da ste više od pola godine zajedno, a za vezu se saznalo tek kada ste na „Instagramu“ objavili zajedničke fotografije sa zimovanja.....

Odgovor na ovo pitanje, kao i ceo intervju sa Anđelom Jovanović pronađite u najnovijem broju magazina "HELLO!", koji je u prodaji od 19. februara! 

Hello!

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti